stubinen är problemet i det hela!

har funderat på det där om min så kallade period.kom ganska snabbt efter att jag pulicerat bloggen på att det är nog ingen period utan att det är min så kallade stubin som brunnit upp, tråkigt men dock sant.min stubin brukar annars vara lång och tålig men nu tänds den upp på nytt varje gång nåt inte går i min väg, det låter som att jag är en bortskämd liten unge som alltid får som jag vill men riktigt så är det inte.hur som helst mamma och jag var på stan i torsdag då min stubin hade helt brunnit upp(utan andledning istort sätt), mamma och jag försökte hitta några tröjor som jag behövde men tjurig som jag var for vi hem men en tröja. stackars mamma som fick vara med mig. ska vila ut riktigt ordentligt nu under helgen så att stubinen blir lång och slutar brinna upp stup i kvarten ;) 
en annan sak jag började fundera över var på godis och hur mkt pengar  man igentligen lägger ner på att försöka dempa sitt socker sug för stunden. jag äter på tok för mkt godis men det är inte så att jag äter varje dag men ack för mkt.började att tänka jag som alltid har lite med pengar skulle ju verkligen böhöva tänka på att dra ner på nåt så enkelt  som att äta mindre godis. men det är just det att det är inte enkelt för att det är så himlarns gott men ska verkligen anstränga mig nu under ett tag att dra ner på det =)


mormor började att fråga mig vad jag ville ha i julklapp, men herregud tänkte jag det är ju sjukt länge kvar.men så när jag började tänka efter så är det inte sådär jätte länge kvar och deffenetivt inte om alla månader går lika fort som september har gjort så är det ju jul innan  man ens blinkat.
så vad ska man önska sig i jul klapp då? för  när man var liten blev man ju jätte glad när brio katalogen kom hem i bervlådan  sådär lagomt till jul. man kunnde ju sitta i princip flera timmar och bara titta på alla leksaker och peka på dom man ville ha (vilket ungefär var hela katalogen i mitt fall) men riktigt så enkelt är det ju inte nu.
min mammas farmor kan ju inte direkt ha någon ångest över det där med julen. hon är pensionär och alla dessa söta små tanter och farbröder som inte har något jobb brukar ju ha lite mindre pengar än dom alldra flesta andra. hur som helst hon brukar gå omkring hemma hos sig själv och leta igenom alla dess vrår och hitta julklappar till hela släkten (vilket knappt räknas som en släkt för att den är så liten) ja sist av henne fick jag ju ett nagelkit med en massa nagel pinaler.dom for ju i soporna direkt efter att hon hade farit hem, jag menar alla sakerna som hon ger bort vet ju alla och alla har sett dom hemma hos henne, jag tycker faktiskt att  det är lite gulligt. det går ju faktiskt bra det också fast det var en egenlite annorlunda variant att lösa det på .

 nej nu ska jag ta mitt pick och pack och pallra mig och göra något annat =)

tack å hej leverpastej =)


period ?

gud ändå , jag får lite ångest över att jag aldrig upptaterar! men alltså  jag har som inte direkt haft ork att skriva nåt intressant och att skriva om mina dagar skulle nog bara tråka ut alla, för det är svårt att beskriva nåt som vart kul så att alla andra också tycker det ,men va fan nu sitter jag här igen och skriver om en massa oväsentliga grejer ;)
man brukar ju säga att små barn är i trotsåldern under en periodunder deras liv , finns det någon period i livet som heter tomhet? iaf jag känner mig lite tom ,lite tråkig ,lite trött (elr nu ljög jag , jag är jätte trött inte på nåt speciellt bara ta mig upp från sängen kräver en heldags mottivation) och på helgerna då man ska vila ja då är det nåt annat som man ska göra ist för att vila så man blir pigg och glad, anna och frida brukar snacka om att om man tänder ljus blir man lugn och hermonisk, har prövat det men vette tusan om den metoden bet på mig sådär fruktansvärt bra,elr jag kanske inte är i nån period jag kanske bara är arg, men på vad då ?  det är ju ingen som har gjort nåt, så vad fan skulle jag behöva känna mig arg över? när jag blir riktigt arg brukar jag knäcka av min tandborste många knäckta tandborstar under dom senaste veckorna har det blivit , nej allvarlig nu ska jag ta tag i det här,lägga energin på annat än att vara arg  allt blir så mkt trevligare då =)


 ett litet upp piggande skämt ! =)


en man kom inspringande i en affär,
hur hög kan en pingvin bli?
jaaa... sa expediten en halv meter kanske
 faan då var det en nunna jag körde på

RSS 2.0