tisdag

Febersvettningar är  ju utan tvekan vara det värst som finns, att ena stunden vrål frysa och nästa svettas floder.
När man har feber eller isf när jag har feber drömmer jag jätte mycket och helt sjuka grejer. Som idag eller inatt kanske jag ska säga så drömde jag att Martina Nilsson sov över hos mig, så när jag vaknade till började jag söka henne och undrade vart i hela friden hon var, drömmen var otroligt verklig. Sen drömde jag massvis om att det började brinna och stört skumma grejer.

Jag var taggad på att sjunga abba singstar, att få hänga med alla tjejerna (utom Frida för den rara jäntan drog till stockholm), jag var taggad att få gå in till stan och kolla på raketerna och kanske eventuellt få sig en nyårs puss av någon (A) 

Men nu är det så att allt som jag taggat till försvann, ja det försvann helt puttsväck. Och jag hittar inte igen de!
För vem fan kan sjunga abba singstar när man inet ens kan prata i telefon?
och vem orkar gå med febersvettningar till stan?
och vem fan vill ge en puss åt nån som snorar, hostar och är helt matt?

Ja, jag ber om att bli frisk och att morgon dagen ska bli kalas bra isf!


måndag

Har badat, sett film, städat och sovit. Allt för att få bort den hemska febern som kommer och går konstant.
Idag känner jag mig riktigt  riktigt risig. Får se hur jag gör med morgondagens träning.

Missade idol kevin idag, hade velat se men att gå med feber in i en hysterisk folkmassa på stan kändes som en nitlott. Orken var dessutom på botten.

Har funderat kring nyårs löften, jag har massa på gång som jag idags läget är helt inställd på men som kommer brytas inom en snar framtid. Tråkigt men sant.
För att nämna en grej som jag vet att jag klarar mig galant utan och som jag aldrig känner sug för är läsk. Det är sant, bubblorna gör magen orolig och de far upp i näsan desutom känner jag direkt hur tänderna fräts sönder. Sen skall de göra drastiska ändringar i kosten men de intresserar ni er inte ett dugg för så nu ska jag gå och kolla i HM´s vårkatalog (för femte gången idag) och sen kolla en film. Somnar nog utmattad ikväll.

Hejsvejs!


söndag

Hejjåhåå.  Kan väl börja med att säga att jag överlevt strålande bara utan datorn. Men kan knappast säga att jag varit utan tv. Pinsamt nog har jag kollat massvis med filmer varje dag och inte orkar göra någonting på kvällarna, det kan ju bero på att vi har tidiga stars träningar.

Min jul har varit fantastiskt bra, lugn och fin med julefrid.
Tomten var snäll, eller kanske det var jag som har varit snäll i år?
För jag fick det jag ville:  en ny (STOR) säng, 4 par skor, kläder, ipod och lite små grejer.
Håller på att mata in musik nu i ipoden (om någon var intresserad) men ska nog gå en promenad nu, då somnar man så fint.

Har inte så mkt mer att tillägga, men upptaterar säkerligen imorron. Och till alla er sjuka Frida, Mona och Anja (som jag vet,och alla andra också) så krya på er!

puss på skinkan!

god jul!

Nu känner jag för att tillbrigna tid åt familjen och fira jul på ritkigt. Så jag tar ett data och eventuellt mobil break också.
Så ha en riktigt fin jul allihopa. Vi ses!


little girl

Gällevare stod på lördags planeringen som hängde på kylskåpet. Detta inebär att man måste ha med sig matsäck. Jag gillar matsäckar, verkligen! Pasta sallad och kyckling mackan satt som en smäck.
Alla satt helt ro fylda som tända ljus på dit vägen taggade och läset böcker, medans jag läste och åt.
Vi kammade hem vinsten och käkade pizza innan rälsen började rulla igen. På hemvägen var alla trötta utom jag. Sven ville sova men fick inte, jag och Anja lekte och skojade. Allt gick överstyr och stämningen var under jorden. Nåväl, idag är det söndag och jag sitter med halv feber och extremt sprängande huvud. Har julstädat mitt rum och paketen ligger snyggt under granen och lockar mig.

Nä nu har jag suttit lite för länge vid datorn och ........ läst bloggar.
Imorron är det eventuellt träning och garanterat julbak!
Juste jag hade ju glömt helt varför jag ens satte mig vid datorn, jag skulle hitta några fina kort att dra ut och fixa lite till mitt rum. Ska kolla om pappsen har svart färg för att måla några fotoramar också.

Nu ska jag gå och duscha fixa mig och sen fara till Estlings och fira "lilla julafton"
Någon borde verkligen hitta ett bättre ord för "lilla julafton" för det låter så extremt töntigt.


bert

Hallihallå!

En onödig inloggning för att kolla statistiken gjorde mig blogg sugen. Har slagit in alla mina julklappar nu. Dom blev super mysiga och man vill verkligen inte öppna de. Så fint inslagna är de, och för att visa extra mycket kärlek under julen funderar jag på att skriva ihop en massa saker om varje person i familjen!
Kan ju bli bra!

Ska sova. Pusss

gravid kille?

Är taggad på ny desing? Känner någon sig manad? För jag kan det inte.


Dagen har väl rullat som vanligt, har inget att säga förutom att skorm helvetet som blåser sönder våran fina jul snö och stämning kan ta sig och att jag är ohyggligt trött.
Imorron tänkte jag passa på att fara in till stan och inhandla de julklappar som saknas i säcken. Det vill säga alla de klappar som jag ska köpa. Har ni nå tips, framför allt till vad man köper åt föräldrarna?

Låg och såg Titanic igår kväll, just när Rose och Jack ligger i vattnet stänger jag av tven. Hur kunde jag? Jag ångrar mig som tusan, det är ju då filmen är som bäst. Men det slog mig att för Rose och Jack tog det inte ens 3 dagar att bli upp över öronen kära och verkligen "älska" varandra.

Det är hur orealistiskt som helst. Detta film fenomen som förekommer i draman och kärleks filmer kommer aldrig att inträffa i verkligheten. Sad but true!
Nu sitter jag inte hära framför datorn och säger att jag ska bli nunna eller något liknande, men de jag menar är att man kan inte förvänta sig en drömprins när man är 15!
Ta livet som de kommer, man behöver inte orora sig så mycket allt löser sig.

Men dream on girls!!!!


Stört skön bild!

elegi

Sitter och väntar på att mamma ska anlända hem så vi kan fika de efter längtade muffinsarna( osäker stavning) som jag bakat.

Kom hem, kände hur jag plötsligt fick ett psm sockerfall som man alltid får vid lingonveckan. Jag var bara tyungen att få socker. kastade ihop en deg och det blev mina fantastiska muffins.
Tur att jag sen ska och träna och springa bort de. Hur som helst bodybalance igår gillade min mor skarpt, jag däremot var en aning skeptisk men blir man mjukare i kroppen är det ju inget att klaga på. Så hon tvingade mig att följa med nästa vecka också.

Titanic eller Bodyguard ikväll? Jag får ta mig en funderare kring de. Vi ses!






on call

Hejåhå snart är det verkligen jul. Ska peppa mina föräldrar att julbaka och klä granen idag.
Lucia vakan på bio var väl bra, köade i 2 timmar men vi stod dock längst fram så. Vi fick kalas platser och tårna som fryst till is smälte under natten. 
Sen var det bara bege sig hem sova nån timme sen träna de otroligt söta flickor 00. De var galet exalterade och snälla.
Kommer nog att bli kul att träna dom framöver. Sen för jag och tränade med stars. Efter det var jag helt uttömd på energi och somnade halv 9 så jag var galet laddad till matchen.
Nästan överladdaddd, jag var nervös. Vet inte varför och jag brukar inet vara det heller men det gick ju faktiskt bra!

Lasergame med klassen igår var ju överskattat, men ändå kul. Känslan man fick när Mika,Frida och Mona ålade sig genom banan på golvet var - krig. Haha det låter extremt men vi var väl en aning extrema och jag överdrev med ålandet men något i den stilen var de.

Min klass är den enda överladdade klassen på hela skolan. Vi är målade och har planerat allt för länge.
Men resultaten då? Vad händer med dom?
Jo vi förlorar mot 8:or, får bort dömda mål och vinner  mot 7:or . Tur de!

Nä nu känner jag hur ögonlocken vill slås igen, ska nog ta mig en nap, läsa min bok och sen träna med mamma. Det blir bodybalance!


Stört grötigt inlägg men ni får stå ut!

trumbling down

Allt för få timmars sömn i natt. Ett rent h-vete att stiga upp och käpa sig igenom skolan. Vi såg bara film  dock men slumrade till.

Efter skolan for jag och tränade på stil, sprang och körde nå ben alpin-pass. Extremt jobbigt. Nu är det medium sen johnblund för mig.

Lucia imorron, riktigt mysigt att titta på tåget, sen är de vaka på sf. Blir nog bara förutom att jag har träning med 00:orna klockan 13 och träning kl 16 på lördagen. Men de är sånt man får leva med.
Jag frågade Emma b idag, vad hon hade för motto.
- Att aldrig springa i onödan svarade hon kaxigt. Gud så jag skrattade åt henne. Hon är bra för rolig. Mitt är nog att leva för dagen!

små slugg

 En rar dam vid namn Maria Fjellström skickade en strålande minst sagt glad bild på oss i den fantastiska umgängeskretsen som träffas varje dag och umgås väl utan att överdriva hela tiden. Det är omöjligt att ta sig en titt på bilden utan att le eller som jag gjorde. Jag sluggade. Men de är nog inget som är ovanligt eller som förvånar speciellt många för jag gör det nämligen hela tiden . Jag vet inte ens om slugga är  ett ord eller något vi har kommit på själva.
Men slugga skulle nog  förmodligen beskrivas som så att man antingen är på väg att bryta ut i as garv eller att man är allmänt små nöjd, lurig och smyg ler.

Här har ni bilden!


for the sun

Slutade 12 idag, for in till stan och tänkte göra bort lite av julklapps inköpen. Men både jag och ronda tappade stinget efter ett tag så vi bara strosade runt.

Åt just kykling och sallad. Det måste vara världens godaste mat. Jag uppskattade det enormt mkt.
Sugarplum fairy måste ju vara ett underverk. Fy satan så bra, ska kanske  ladda ner nån låt nu. Gäller att ladda upp tomten kanske kommer med en ipod som jag önskat mig.
På tal om önska, man får ju önska vad som helst. Men det betyde ju inte att man alltid får de.  Men om man nämner något som är lite orealistiskt att få, typ som att jag ville ha en tv,dator och ny säng säger ju föräldrarna.
- Glöm!  På en gång. Men min mamma tog verkligen vara på tillfället att önska sig allt mellan himmel och jord.
Hon önskade sig en resa. Pappa och jag tittade  på varandra höjde ögonbrynen och små skrattade.
- Jag kan fara själv, la hon sedan till.
- Javisst, vilken strålande önskning, sa vi då. Hemskt, men jag tror inte att hon tog åt sig. Man kan nog inte ta något seriöst av de som kommer ut ur min mun. Nåväl hon tog iallafall vara på önske tillfället. 

Sen funderarde jag på en sak, undra om Gud är nöjd med vad som har hänt med världen. Allstå allvarligt jag är inte torende men det är ju faktiskt ett rent helvete på vissa ställen i världen. Men varför sätter han inte ner sina magiska fingrar på jorden och gör det till ett bra ställe igen?
Varför sitter mannen bara och tittar ner på oss och undar vad fan vi håller på med ist för att at saken i enga händer.
Nu sa jag att Gud var en man, det blir alltid ett jäkla tjaffs omgud är en man eller kvinna eller vad han nu är. Men jag tror att det är en man som sitter och tittar på oss.

Från de djupa snacket rakt till min egocentriska sida. Jag kammar bara mitt hår när det är blött ( för att jag har lockigt hår)
men jag är stört orolig att jag fått cancer. Jag tappar hårstrån hela förbannade tiden.

Ska lämna bloggen nu, vette tusan vad jag skrivit. Men det är nog rakt ur huvet, helt osammanhängande tankar om allt och inget.

dans

Jag tjatar i varenda inlägg om skolan och blabla. Men en stist gång nu om skolan.

Alla prov och allt är avklarat!

Huset är julpyntat och lyser så fint nu i mörkret när man kommer hem. Men jag gruvar mig graft över julklapparna, ve och elände!
Nu kom morfar ska gå och samtala med honom, känns som att det var evigheter sen.
 Låten är dessutom kalas!



spekulera

Wallander var en flopp. Förstod ingenting, bara att ladda om till nästa vecka.

Denna vecka kommer att bli helt fantastisk. Är läx och prov fri och slutar kring 13-14 varje dag.

Var just och tränade på stil, körde styrka och lite kondition. Funderar på att gå dit imotton efter skolan och köra lite innan ledarkursen, annars kör jag hemma lite.

Ska väl tacka för mig nu, känner mig less och tvingad att plugga spanka nu!

jokern

En skön helg är över. Matchen i lördags gick väl såådär, evigheter sen vi spelade match. Hoppas det går bättre nästa vecka.

Öppet hus  var väl inte allt för givande men lite klockare kanske jag blev trots allt.
Alla inlämningsuppgifter och liknande är äntligen över. Sakta kan jag återgå till mitt  "vanliga" liv.

Julklapps hysterin är total. Jag äger endast 150 kronor just nu som ska räcka till massvis. Tänk om han lotto gubbe skulle komma och knacka på dörren och ge mig världens störst vinst. De vore ju ngt!


Nu är det Wallander. Har längtat en hel vecka! 

Ha de!

mejl

Förbannade skola. Hojjaligen det är bara för mycket.

Men imorron åker går jag till migg liv. Eller jag ändrar mig, först nästa vacka är allt över.


Emma gilla läget, acceptera stressen. Det finns dom som har det värre.

köttfärs

Ska kasta i mig något att äta sen till stil. Ska få nåt träningsprogram dära, sen basket.
Blir väl att läsa kemi på kvällskvisten.

Galen insident i natt, jag vaknade och var helt säker på att klockan var kvart över 7 så  jag gick upp, satte mig i soffan och slog på tven. Jag satt en kvart under filten i soffan och väntade på julkalendern. Efter en kvart lessnade jag och insåg att kanske  jag försovit mig. Så jag gick in till köket för att äta frulle då jag såg att klockan var halv 3?
Jag lunkade tillbaka till mitt rum, la mig i det varma täcket och somnade om igen. Trots att jag var så hungrig att jag kunnat trycka i mig en buffé.

Julkalendern blir bara sämre och sämre, men jag måste bara kolla på den för jag får en enorm julkänsla i kroppen.
Jag tycker dock synd om alla barn som måste lida i 24 dagar och kolla på en ruggigt dålig julkalender som de inet fattar ett smack av. Skärp er till nästa år svt!

Vilken julkalender tycker ni var bäst?
Jag tycker kaspar i nudådalen och mysteriet på greveholm.

tankspridd

Hur frisk i huvet är man om man sitter och skriver periodiska systemet på datorn?
Och försökert att statsa på ett kemi prov som inprincip är omöjligt att få något annat än g på?

Jag skulle ju plugga ritkigt effektivit idag, men vette tusan hur det blev med de. Periodiska systemsets första 20 grundämnen kan jag då iaf.

Nä nu ska jag ställa mig på familjens träningsmasin och springa bort kakan jag åt.

adjösssjömansmöss!


RSS 2.0