skunken?

Har inte kunnat komma in på bloggen under som senaste dagarna.
Mitt liv står hyfsat still. Funderar på en hela del. Men kommer inte på något vettigt runt funderningarna så det är inte ens värt att nämna.
I måndags var vi i gymnasiebyn hela dagen, kollade in alla linjer. Jag hittade väl ingen linje jag föll för pladask eller så. Små lyssnade väl lite på alla men velar än. Nog för att jag har gott om tid att hinna välja. Men om man utesluter en del linjer då är det ju lättare att välja utifrån dom som är kvar?
Jag vill då iallafall bli polis när jag blir stor. Känns som att jag skulle stormtrivas på det yrket.
Aldrig riktigt veta vad som kommer hända på jobbet. Galet spännande och rätt coolt yrke.
Började med matte prov idag. Det var så galet lätt att man kan ha gjort sjukt många misstag.
Sen stod jag och Mika i fiket. Vi sålde som bara den, mackor,"gobitar", drickor osv (eller egentligen behöver jag inte ens skriva osv för det var inget mer vi sålde. Kanske ligger det något i att det inte finns nåt annat att sälja) haha
Kom hem var dö trött, satte mig i sängen pluggade lite biologi, gjorde mat och sen tränade. Skönt!

VARFÖR HITTAR MAN ALDRIG GREJER NÄR MAN BEHÖVER/SKÖKER DOM !!

Nu ska jag ta käka och sen sova. Orienteringsdag imorron. Sjukt jobbigt. Vad fan tar man på sig under en sån dag. Antingen tar man för mkt eller för lite.
Ska sova på saken.
Sov gott mina vänner!




god natt

Sannex är funna, och dom hade typ en låt. Så fort den började spelas ville jag vika mig av skratt.
Varsågoda. Mona hoppas du uppskattar detta till tusen.
Mina damer och herrar....... Sannex!



annat ord för tjuvläsa?

Har än inte hunnit lyssna på mitt älsade band Sannex. Får försöka hitta tid åt de senare.

Pizzasoppa på skolan idag. Det satt riktigt fint i magen. Hade druckigt upp mjölken och skulle då gå och hämta mera.
Jag gick och denna gång tog jag vatten. Vilket var en hisklig tur. När jag ska sätta mig igen vid bordet så missar jag stolen. Jag faller hejdlöst mot marken och så snart som rumpan tog i så var ju vattnet ett minne blott. Rakt över mig och alla bakom mig for de. Jag sitter på Golvet fattar ingenting. Jag sitter bara som ett fån och sen inser jag att de som just hände var extremt kul. Jag börjar apflabba vilket alla andra redan gjorde. Fick applåder för min fina tillställning och till och med min idrotts lärare skrattade.
Jag sitter kvar på golvet asflabbar gråter av skratta. Sen faller poletten liksom ner i huvet på mig. Det var Marre.
Jag hade inte missat stolen. Det var Marre som sparkade undan den.
Än är de inte så illa att jag inte hittar stolen. Haha
Senare när vi skrattat klart, lämnat maten och går ut ur matsalen börjar alla skratta igen. Då har jag världens fläck på rumpan. Jag hade på vägen ner i "fallet" satt mig ner i vattnet. Haha
Det var galet. 


Imorse när jag anledde till skolan (i tid) kommer Klasson fram,
- Emma du har inte nämnt mig i din blogg!
- Ehm, näe, vadå då?
- Emma b har gjort de du måste göra det med.
Så klasson nu är du nämnd, hoppas det duger!

Ska ta en nap nu, sen äta och fara till arcus för att kolla på våran match!

who are you

Mitt skavsår är enormt . Det ömmar och medför fruktansvärt svid. Hojjaligen. Kan inte ha skor på fötterna. Så BBD är nog inte aktuellt för min del. Tråkigt nog men söndag eventuellt.

Gick med Mona, Emma och Marre till grillen efter skolan. Där satt vi nog allt för länge, vi blev övertrötta och då vet ni ju alla hur man blir. Skrattar åt allt och slamsar som fasen?

 Bensby klassen satt utanför och väntade på bussen. Alla gick in på konsum och vi fick nån snilleblixt att ta en väska och gömma den (Lilljohns) Jag springer ut. Tar väskan, springer in till grillen igen.
-MEN DU SKULLE JU INTE TA IN DEN LIFFA!, skriker Mona.
Jag agerar snabbt och springer ut igen, lämnar den längre bort och kommer tillbaka.
- MEN HÄMTA VÄSKAN IGEN EMMA!, denna gång är de Emma b som ropar. Jag står som ett frågetecken vet inte vad jag ska göra för om dom skulle komma och jag står med väskan är de ju inte lika kul.
Jag beslutar för att låta väskan vara sätter mig igen och vi väntar på att dom ska komma. Väntar och väntar. Tills slut kommer Niklas han upptäcker att hans väska är borta. Haha vi sitter och apflabbar trötta åt de som egentligen inte alls är speciellt kul.
 
Sannex? Säger det er något?
Iallafall de är ett dansband som har spelning på lördag klockan 21.00 på dansbryggan för er som är sugna. 
Jag och Mona hatar dansband. Det är de töntigaste vi vet och de är så skrattretande att de inte finns. Hur som helst, det har hängt en affisch vid konsum på Sannex i år och dar. Vi beslutade oss för att ta ner den. Jag tog hem den och nu är den på mitt rum. Kommer att börja gapflabba varje gång jag ser den för den är extrem (enligt mig och Monas tycke)




Jag gjorde en hjälte insatts idag, en Kvinna ufanför konsum håller i sitt barn och hennes cykel rammlar. Jag gick fram och erbjöd mig att hjälpa henne. Jag ställde upp cykeln igen och hon tackade. Det var ingen stor grej men en godgärning iallafall. Jonatan däremot gjorde ju en aning bättre grej när det på skolan blev bråk och en kille hoppade på en. Jonatan agerade. Stark gjort.  Way to go ! haha

God natt!

elevrådet

Igår var det en lång dag. Oändligt lång. Var på kurs i sunderbyn med elevrådet från 8-16. Galet trött var man då när man kom hem. Men Mona och jag hade dock kul. Men akta slugg varning det var när alla delades in i grupper och man hamnade med människor jag aldrig förut pratat med. Vi skulle skriva på ett stort papper vad vi tyckte var elevrådets roll. Tystnaden var hemsk allt för länge 20 minuter gick och pappret var fortfarande tomt. Jag grabbade åt mig pennan och frågade gruppen vad vi skulle skriva. Alla svarade mumlandes,
- Vet inte. Okej jag ville bara skjunka genom jorden och komma ut på andra sidan eller bara byta till en lättare grupp.
Jag sa massvis med förslag men de verkade som att inget utav förslagen riktigt lockade dom andra eller inte stämde med deras tankar.
Hur som helst jag började skriva. Jag led utav tystnaden och efter två punkter  på det stora gröna pappret lossnade allt för gruppen och vi skrev och kom in på alla möjliga ämnen.

Måste nämna Monas insident. Vi sitter alla skolor i ett stort rum och lyssnar på nåt om barnkonvertionen. Sen när jag vänder mig om mot Mona är hon inte dära. Vart fan hittar man henne då om inte på golvet?
Hon förklarar att hon tappat örhänges ploppen somvar genomskilnig. Hon sa att hon såg den. Men hur fan kan man se en genomskilnig plopp på en enorm yta?
Haha jag ville dö av skratt. Mona låg och skrattade, Jonatan skrattade, Simon skrattade. Ja alla som inte kände oss skrattade.
Och varmt var de, ingen syre under hela dagen jag ville dö. Skriver mer sen Lektionen börjar.

Ciao!


you make me laugh one thoussand ways

Tjena,
Vaknade utav fågelkvitter och möttes av ljuvhöst vind i ansiktet under min morgon promenad. Haha citerat från mig även om de låter som en gammal tokig kärring under sina första pensionsdagar.
Dagen fortfatte till skolan. Kändes som en bra dag vilket de också blev.
Skogen stod på schemat. Alltså orientering. Galet tråkigt är de, fast de kan bero på att jag sprang med orienteringskungarna (fett med irroni). Jag ska absolut inte skryta men bättre än ronny är nog dom allra flesta.Haha. Också därför att de är så svårt och man är så dålig blir är det nog därför det blir så himla tråkigt. Oroar mig djup för orenteringsdagen på ormberget. 

Slutade en halv timme tidigare idag för jag skulle till tandläkaren. Jag anmälde mig och allt var frid och fröjd tills de att jag sätter mig på väntrumsstolen och min stora skavsårs blåsa spricker. Det gjorde ont och jag ville riktigt skrika och kolla hur blåsan såg ut. Jag försökte lite diskret "knyta om skorna". Min socka hade blivigt blöt. Blåsvätskan hade läkt genom plåstret och sockan. Det var så äckligt att jag hellst av allt ville skjunka genom jorden.
Tandläkar borrarna och en massa gubbar strömmade in, jag blev mer och mer rädd för borren. Jag jagade upp mig själv så när det var min tur kände jag hur borren borrade i min tänder( det har aldrig hänt eller så men kan tänka mig).
Tandläkarn var snäll och frågade standar frågorna och gjorde bara en koll och inge mer. Jag var helt paff för att jag slapp borren och gick sakta mot utgången med tunga haltande steg psg av mitt skavsår.

Nu ska jag på syjunta hos john. Eller frida och john ska sticka jag ska se film!

Tschüs


bajs

Jag blir galen, har fortfarande inte kommit på vad de är som var de tredje.

Igår, gjorde vi de bästa utav den allmänt nästan lite deppiga lördags kvällen. Vi gick till kvantum och tillbaka. Axel träffade vi på Björx innan vi gick så han hakade på.
Simon och Frida gick antigen 50 meter bakom mig och Axel eller 50 meter framför. Så när vi kom ikapp dom och väntade på att dom skulle börja gå igen, kläckte dom ur sig,
- Men gå då!
Haha. Jag Och Axel fortfatte utan protest vi hade så mkt att prata om. På kvantum köpte vi en mer och ett packet vindruvor. På hemvägen när Axel skulle dricka så ran de som längst munnen på han. Då utbriste jag,
- Hålet är förstort!
Axels ögon fylls av iver,
- Emma de har jag tänkt på hela mitt liv men aldrig riktigt sagt de.
Vi fortsätter käftarna våra gick i ett .
- Att sprina till bussen är det jobbigaste som finns, säger jag efter ett tag.

- EMMA UT UR MITT HUVUD!, ännu en grej jag har tänkt på hela mitt liv,  säger Axel då eller okej han skriker de.

Vi fortsätter att gå och jag kläcker ur mig grej efter grej som Axel tänkt på hela sitt liv men aldrig sagt något.
 Axel blir tokig. Och när vi sen ska räkna alla dessa klockrena grejer vi sagt och delat samma tanke kommer vi fram till att de var 3 helt ultimatasaker och så fanns det några saker som var halv bra.
 Meren och bussen var dom två klockrena. Men det tredje då?

Jag kommer fasen inte på de,, det gör mig galen. För jag svär på mitt liv att det var tre grejer. Det ligger och svider på tungan, det dä men vill som inte riktigt komma ut.

Ska gå och duscha nu, ska till halsans hus om en timme. Ha en fin söndag min vänner!

Fridens liljor


everlong

Haha. Insidenten vid matbordet nyss.
Svea hade ätit klart och går till soffan och äter sitt gosis. Efter ett tag kommer hon och dela ut varsin godis till alla och sen går hon tillbaka. En stund senare kommer hon tillbaka.
- Jag delade en godis så att båda (jag och pappa) kunde få en bit.
Då har hon bitit isär godisen haha.

Nu ska jag ta tag i min lördags kväll.

my hero

Nu sitter jag har med fantastisk träningsvärk i hela kroppen. Fysen igår var sjuk. Över 200 armhävningar och lika många dips. Det tog kål på en . Sen som rosen över tråtan på de hela hade vi det underbara beep testet. Gick väl sisådär.
Träningen slutade och man for hem med en förskräcklig hunger. Drog ett häng med Simon, Frida och john. Det var kalas!
Blev däremor tidig kväll för mig pga fystesterna idag. Det gick bättre än förväntat. Beep testet gick betydligt bättre. Men grejen med beep test (enligt mig ) är att det är så mentalt jobbigt.
Sen hade vi basket träning i 2 timmar. Jag var död och extremt hungrig. Därefter  gick vi och köpte mat och sen knatade till hälsans hus för att skriva statistik. Men jag satt dära och ville skriva för att få kommer hem, men icke inte blev de tid för mig att sitta så jag for hem och betsämde mig för att ta de imorron.
Kvälls planerna är få men vi ser väl vad som händer. 

 Måste ta mig en funderare på vilka jeans jag ska behålla och hur jag gör med resten av grejejna som är ny inhandlade.

Nu luktar de krubb i hela lyan, ska hugga in.
Trevlig helg!

jag trånar efter dig

Hallihallå!

(tagen hälsningsfras från siv och viv ett barnprogram på 4:an för dom intresserade) haha

Slutade ett idag, for in till stan fixade lite sån hänmade jag här och nu ska jga lika fort gå igen . Träning. Galen fys har jag hört talas om!
Upptaterar senare.

fjärilar

Som jag sa i de sista inlägget, allt är verklien uppoch ner, ut och in. Det är sjukt. Jag har tankarna så utspritt att jag inte kan fokusera mig på något. Jag var målmedveten att göra mitt bästa i skolan, träningarna och få rutin på tillovaron. Men de har gått och blivigt en skor enda röra.
Även om jag anstränger mig som bara den hela tiden att göra de till de bästa så verkar de bara gå käpprett åt helvete.
Nä nu orkar jag fan i mig inte hålla på gräva runt i soppskålen. Nu får de fan va. Ciao bekymmer välkommen bekymmerslösa tillvaro.


Frida idag på so:n,
- Vad är ringmusklen?
Alla tyckte hon var allmänt skum som inte visste vad de var sen viskar hon till mig,
- Min pappa brukar säga ringmuskelsläpp, vad menar han då?
- Prutta antar jag ?
Haha, tjejen är unik!





Tack!


bajs

Allt är upp och ner just nu. Skriver mer hemma sen !


even the stars

Vill bara ge extra creed till mina fantastiska vänner!  Ni är gryma. Tack !


äppelknyckarjazz





Om man man tänker att ryckten är som en macka med smör så när rycktets sprids och personen de handlar om får veta de så har mackan smör, ost och skinka på sig. Det blir bara mer och mer.
Detta gör mig galen!
Jag är drabbad, och nej jag sitter inte och tycker sjukt synd om mig själv men däremot sitter de i bakhuvet och tär på mig.
Men de som gör mig mest förbannad är att människor som man kännde och kunde snacka med är dom största "glappkäftarna" . Då är de ju så sjukt uppenbart att dom som sprider gör de i ett syfte, för att dom inte har nå vett i kroppen alls. Sen om "glappkäftarna" man trodde sig känna och lita på sprider rycktet till sånna som inte känner mig och dom som inte känner mig väljer att få den uppfattningen och väljer att tro på rycktet är ju inte konstigt eftersom att dom som sagt inte känner mig. Men jag vill nu säga en gång för alla, tänk till en gång. Ta de med en nypa salt, tänk om de hade handlat om dig, och alla vet att ryckten finns men man kan också välja bort dom , genom att inte sprida vidare eller skapa sig en egen uppfattning.
Jag vill inte skriva ut vad rycktet är om men vill dock bara tilllägga de är inte sant!
Ny ska jag släppa de, strunta i de. Hålla mig till människor jag litar på!

rykten

Ska slänga ihop ett inlägg nu på en kvart, har nämligen hårfärg i så ska tvätta ut den då.
Mamma orkar inte laga mat så de blir kinamat vilket jag inte är ett dugg sugen på efter som att jag åt på grillen igår.
Hade en göör mysig kväll,satt och surrade och åt sen gick vi till Anna, tände ljus och satte oss i sängen åt godis och bara surrade i flera timmar.
Väl behövande kväll. Imorse när jag vaknade gick jag en promenad en timme sen så började jag städa. Jag var helt galen gnuggade sönder allt nästan, så nu är de då rent.
Jag har en stor klump i magnen som inte alls känns bra, de är ingen klump som man kan ha när man är förväntansfull eller något liknande. De är en klump som gör mig illa till mods ochh som jag inte vet vad jag ska göra med.
Med tiden eventuellt far den väl bort men som de känns just nu så är de riktigt tungt.



You and I collide

Skriver ett grattis inlägg åt dig Jonatan på en gång. Du får de i förskott, (om du nog mot förmodan läser)

Grattis  Jonatan, du är toppen! Puss =)


de är dig jag vill ha

Helg helg oh åter helg, de finns inte ord som beskriver hur bra de känns. En helt ledig helg inga planer eller nåt.
Skolfoto idag, gick väl bra antar jag. Ingen blundade på kortet iaf. Men varmt som själva fan var de där inne.
Sen skulle elevrådet fotas( fråga dock inte varför jag är med, för jag blev utvald som vanligt)
Där var de då ännu varmare och de tog tid vill jag medge.
Missade Luleå idol igår, men enligt alla var de inte en enda som var speciellt bra.

Mina morgon promenader har nu blivigt rutin och de ska också hållas. Känns klas bra.
Träning om en timme sen ska jag käka på grillen med brudsen och sen mysa hem till nån och kolla film och så.
Känns som en evighet sen vi bara myste och hängde, alltså på tiden att de blir av.
Komiskt att jag och Anja igår gick och sökte prao, på varje ställe vi frågade på så fick vi nummer och ska ringa tillbaka idag. Men på varje ställe sa vi även att praoen var vecka 40 när den egentiligen är vecka 41. Det löser sig säkert.
Jonatan fyller år imorron, så ska väl titta förbi han och gratta han.






Alltså låten  är ett underverk. Jag gillar den skarpt.

Frid åt er alla!

frost och solsken

Ställde väckarklockan påp vanlig tid och tog en halv timmes morgon promenad innan frukosten. Sjukt skönt var de, ganska kallt dock men jag piggnade till fort och nu känns de som att jag varit vaken i flera timmar. Kanske får bli en rutin med morgon promenad?
Basketcup i skolan idag, Känns som att de kommer bli kul.
Ska be mamma ringa läkaren idag, har eventuellt fått ansträngningsastma.
Nä nu gäller de att få ihop alla grejer och göra sig klar för skolan innan nio.

Ha en fantastisk dag!  Tschüs

And your heart starts to wonder where on this earth I can be

Ofta brukar jag skriva inlägg när jag har lust och något att dela med mig om, men nu kändes de liksom lite tvingat till att skriva ett inlägg för att de var så länge sen.
Igår så började jag funderat ganska strångt på att börja skriva en typ av "dagbok". För jag kännder ganska ofta att jag inte kan publicera allt för privata grejer i bloggen och de är lite jobigt. Då hade de varit prefekt att ha en privat bok. Men jag vill inte kalla den dagbok heller. Så nåt förslag?

Imorgon är de basketcup på skolan för vårat arbetslag. I vårat arbetslag finns tre 9:or och en 7:a. Kul för dom imorron att få möta tre 9:or. Lärarna på skolan var i extas och dom ville att 7:orna skulle få nån slags fördel. Men ingen kom överens om vad de skulle vara.
Om jag nu gick u 7:an och skulle få fördel skulle jag nog tycka attd e var skämigare än att bara spela och ta en (eventuell) förlust. Mindre pinsamt enligt mig.
Satt och läste igenom en massa bloggar igår. Vissa som jag brukar läsa dagligen(typ frida,mona) och andras som jag mer sällan läser. Och så kom jag fram till att de är sjukt jobbigt att läsa bloggar som är ihop skrivana utan rad byte och som har en massa smileys mitt i texten. Det är inprincip omöjligt att läsa.


Helgens citat måste nog ha varit när vi hade duschat  och Stina står och fixar håret. Hon hade nåt spray för att få upp volymen och lite glansigare (om jag minns rätt). Martina utbrister då,
- Är de dära de nya sprayet du köpte för de lena håret där nere?
Hon fick inget svar bara en massa gabflapp. Hon menade dock topparna. Haha

Sen en annan grej, det finns bara en fråga som du inet kan svara ja på.
Sover du ?


cityrehab

Finns inte mycket att säga, fick helg kvart över ett sjukt skönt. Sitter nu hemma och är med min lillasyster. Ska försöka få henne att se film så jag kna vila undertiden. Sen trycka i sig mat och fara till lägret, känns faktiskt jobbigt men de löser säkert. Ska ta bort musik från telefonen så de nya får plats. Alltså albumet som jag igår laddade ner var värdelöst. Okej en kanske två låtar gick att lyssna på.
Galet nog har jag kommit på en massa som jag vill ha julklapp.Typ en ny säng,tv ipod och så var det nåt mer. Har inte grubblat eller några nya tankar att dela med mig om.

 Trevlig helg allihopa!


you don't know what you got till you're missing it a lot

du är underbar

Köpt skor och stickat idag. Ska nog fara in imorron med pappa och eventuellt ta köpa dom andra varmare skorna.
Har packat ihop de mesta för "mördarhelgen" med stars. 5 träningar och 2 matcher. Skippar nogmatcherna så jag kommer igång ordentligt. Känner mig förtfarande lite "skavanklig" efter sjukdomen.
Ska ladda ner Heroes nu och The kooks nya skiva. Frukatansvärt bra!
Räcker nog för mig. Sängen ropar! Natti natti mina vänner.


idol

Pixbox är i gång och alla i Luleå har aldrig vart gladare. Senast idag på skolan hörde jag någon,
- Pixbox funkar igen!
Haha ville skratta. Men på tal om att skratta så vad fan ville man göra åt mig och Mona idag på skolan. Vi hade so och pratade om kommuner. Bi började prata lite svengelska medans vi läste ur boken. Ordet renhållning nämndes och Mona hade ett grymt utal som inte går att beskriva. Vi gick över styr och allt vi sa blev i slutändan renhållningens fel eller något sånt. Otroligt svårt att beskriva. Men klassen kan instämma att lite kul vare:D

Ska ta reda på ett nummer nu på hitta.se håller på att bli tokig för jag ve inte vem människan är. Vanligt vis brukar man ringa upp de missade samtalet men jag vågar inte för de var ett hem nummer.
Sen börjar de ju närma sig säng das för mig också.
Ha de. Jonatan sa att hejdå på tyska(som jag andvänder som hejdå fras hela tiden) stavas Thcsys. Haha ser galet fult ut och jag väljer nog att stava det helt fel och lite svenskt. Tjöss!

renhållning

Träningen igår är inte värd att nämna ens.Katastrof.

Gick och la mig kavrt över 9, vilket var underbart. Läste ett tag ur "lilla ångestboken" Skrattade i säkert 20 minuter åt den. Linda skugge skriver galet roligt. Hon är som så ärlig i de hon skriver vilket gör att jag iallafall känner mer att de träffar och stämmer in. Den är värd att läsa och skratta åt!

                                     

Nu ska jag gå och gratta pappa som fyller 37 idag. Hjälpa med middagen och gå till hallen för en lugn skott träning.
Sen ska jag bädda ner mig i sängen och tända ljus och kolla på idol.

ny design?

Vad ska man göra när man kommer hem från skolan?
Vänta på maten, men meadsn man väntar då?
Jag är iallafall för tröttf ör att plugga. Så vad ska jag göra innan träningen som börjar halv sju?
Sitta framför datorn är galet skönt och enklelt, tiden bara flyger iväg men de rä ju bland de hängigaste man kan göra.

Har verkligen inte haft ork eller tid för ett inlägg under dom senaste dagarna. Men samtidigt har jag haft de otroligt mysigt. Ni som vet om er att ni bidragit med fin stämmning vet om de själv för nu kan jag inte skriva mer ska byta om och ta mitt pick och pack och dra mot hallen. Fys träning med Sven och björne. Galet!


RSS 2.0