juan miro

Under mina 57 lediga timmar jag har inte gjort speciellt mycket. Mest har jag gått omkring och tänkt. Tänkt bra tankar men också ganska konstiga tankar.
Av att analysera blir man djup. Det slog mig just på efter att jag suttit och blå stirrat på min bild som jag målar i bilden.
Först tänkte jag bara att bilden innehöll mycket färg och that´s it typ.
Men så när jag grubblat ett tag  blev tankarna allt med djupa och jag kunde gämföra min bild med mitt liv.
Tuppen på bilden var lik mig, den såg stressad och vilsen ut.


Ett bad hade suttit fint, men då missar jag Wallander. Eller i varje fall början.
Jag tror jag riskerar början av Wallander mot ett bad.
Hoppas era cirka 50-60 timmars ledighet har suttit fint. Det har då min.

sos gute

Massvis med gånger har jag funderat kring rymden.

Det som verkligen inte går ihop för mig är att den är oändligt stor. Och kanske ännu värre, den har inget slut.

Men allt har ju ett slut nån gång? Livet,saker, håret ja allt. Men vad är det efter rymdens slut?

Man blir vansinnig att tänka på de, men efter slutet kan det finnas en tråta,en fotboll jag inprincip vad som helst.

Kanske om man frågan en fysiker har han något slags mer konkret svar och betydligt mer logiska lösningar.

Men det är okej att tänka och okej att spåra ut.

Blir ni nå klockare av klippet? Jag blev alldeles förvirrad.

gropar


Ska iväg och träna bodypump nu. Jobbigt,men har känt mig så lat ett tag+ att det är inprincip det enda jag kan göra för att jag känner mig inte 100.

Måste gå dit dessutom i 14 minus grader. Jippi. Ingen var hemma så. 

Upptaterar senare. 

22.01




Du är fantastisk bra!

hynda?

Ve och fasa, steg ut genom dörren och öronen + resten av kroppen höll på att rasa ihop till tusen bitar av kylan.
Jag klarade mig iallafall till skolan.
Har jobbat lite med mitt engelska projekt men annars har jag inte pluggat alls idag. Tror jag håller på att bli sjuk igen.
Det som ekar i huvet när jag pratar. Nu kommer det att trilla in någon kommentar;

det gör det väl alltid, du har ju inget i huvet.


haha, visseligen lite sant. Men jag är inte så dum som jag ser ut, hehe

Var på stan med mamma idag, eller kväll kanske jag ska säga. Hittade lite julklappar, mormor ringde också idag och frågade vart jag hade lagt undan skorna. Eventuellt att tomten kommer med ett par skor i år då?

Men det är så länge kvar till jul, jag vill ha allt nu!

Och vad ska man köpa för julklappar till familjen då? Kommer bli runerad på alla slantar som jag äger. Och det är inte många vill jag lova. Men jag klarar mig. Hoppas jag.

Nä ska inte sitta av massa dö tid framför datorn nu, agera emma.

Läsa  skulle väl sitta fint? Jajemen det blir att läsa den fantastiska fortsättningen av Män som hatar kvinnor. Nämligen Flickan som lekte med elden.

Tjofaderittan!

nytt

Egentligen skulle jag vilja skriva alla fula ord jag kan nu och bara skrika högt.
Men det ska jag inte göra.
Jag ska istället sitta tyst,bita ihop och bara le.
För det är bara att acceptera.
Man får inte alltid som man vill och framför allt livet är inte som man vill.



tomma steg

Alltså nu är det verkligen vinter.
När man vaknade imorse, var mamma helt galen. Hon trodde typ att det var en orkan ute. Täckbyxor och extrema vinter skor hade hon dragit fram.
Jag kände bara, men hallå ta det lugnt, det snöar ju bara lite. Jag ändrade mitt lite snabbt till extremt mycket när jag kom
ut.
Jag tycker inte alls om vintern, det är kallt, halt och man kan tame fan inte göra någonting utan att fyrsa sönder varenda
kroppsdel.
Men julen, den är ju som fin. Min pappa tycker att den är överskattad. Jag håller inte alls med honom. Den är perfekt.
Nu luktar det lussebulla i hela hustet, ska väl skynda mig att att ta en. Det finns en risk att allt blir uppätet annars.

Min hjärna går på högvarv, volymskala,längdskala, pytagorasats,begräninsningarea och rymddiagonal är det enda som snurrar. Ska avsluta min kväll med ett bad.

bodypump

Novellen blev färig kl halv 2 igår. Något trött tjej i morse men jag hasade mig iväg till skolan.
Allt var väl som vanligt där, man känner sig enormt stressad i allt och inom de närmast veckorna kommer jag att vara totalt utbränd.
Nu måste jag åter gå till verkligheten. Plugget väntar.


hoppas på läsare och ny design

Min tid räcker inte till något, jag vill så mkt men prioriterar helt fel. Som idag det var enormt onödigt att åka in till  stan men jag ville så det värkte, julklapps hysterin inom mig tog över förnuftet. Istället för att åka till stan skulle jag stannat hemma och plugga. Ja det är lika hemskt som det låter. Plugga på en lördag, det rä ju sorligt men tyvärr sant. Jag vill skriva ner hur mycket vi har i skolan tills jul men om jag skulle göra det skulle jag få en chock igen. För jag vill lova att det är mycket.

 En bra grej mitt i den totala skolsmeten är att min fanstastiska mamma med ett enormt vackert språk, oftast dock skriftligt kan hjälpa mig att formulera mig bättre i noveller och dess likelser. Att ge creed till någon som gjort något bra är jag ganska dålig på men nu vill jag förklara min tacksamhet till min mor.

Tack för att du tar dig tid mitt uppe i allt ditt för att hjälpa mig. Du är fantastiskt bra och jag beundrar allt de du gör och hinner med!

Gårdagen var bekymmerslös och kort sagt kalas bra! Jag älskar fredagar.
Frida har udner en lång tid planerat att hon och jag skulle gå och se Twilight på biopremiär. Och så blev det. Jag har aldrig gått på bio med en sån taggag människa som Frida var igår. Det var sjukt, hon satt som på nålar från 7 då vi for in för att äta tills filmen var slut 12. Men filmen var underskattad från min sida och slog mina förväntningar regält. Den var  riktigt bra!

Nu luktar mat, bäst jag skyndar mig för magen är helt tom!

gör din grej

Mina fingrar har studsat mellan alla bokstäver på tangentbordet hela dagen och det gav resultat, mitt engelska projekt är färdigt.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen äta och fara på plannja.

Känner mig ortoligt nöjd över dagen.


sunesjul




Klippet är klockrent helt igenom, jag ligger än en gång dubbelvikt av skratt!
Rudolf är ju tamefan helt otroligt rolig och fullkomligt  fantastisk!

ett slag rakt under bältet

Huvudet var på sprängningsknappen imorse, halsen käns ohygglig öm också, det var lika att stanna hemma. Har pluggat rätt mkt. Men det är ju sjukt svårt att plugga engelska gramatik.
 Får ligga on nöta in reglerna i mitt migränhuvud.

Matten gör ju knappast saken bättre, jag har under en tid börjat at hem matte boken för att plugga, men det är så svårt och jag gör bara fel hela tiden så jag har insett att det inte ger ngt.

Hur som helst, satt och läste Martinas blogg, hon hade lagt upp ett klipp som jag inte kunder undvika att skratta åt. Det var Bjöns Gustavsson, men ni vet hur det är att vara hemma och inte få skratta, minsta lilla roliga grej gör att man ligger dubbelvikt av skratt.

Ne nu ska jag väl gå och läsa hk.

Jag trodde fan inte att du skulle sjunka så lågt!

soul

Jag kommer hem från hallen och går förbi min systers rum. Hon och mina 2 andra systrar sitter dära och vrål pressar pizza. Jag kutar in vrålar,
- VART ÄR PIZZAN???
- Nej det finns ingen pizza, eller du får gå och köpa själv eller äta det som finns kvar från igår!
Min besvikelse var under världsytan. Jag var så fruktansvärt sugen på pizza men nu orkar jag inte gå pch köpa heller så för mig blir det pannbifff. Jippi

Är det någon som har filmtips?


tuppen

Juan Miro är det enda som har googlats i x antal timmar nu. Jag kräks snart av orden abstrakt och surrealism. Och för er som undrar... ja ni får antigen googla själva eller helt enkelt bara sitta alldeles ovetande framför era datorer och undra vad dessa ord kan ha för betydelse. Jag ids verkligen inte sitta och skriva ner betydelsen (inte för att jag kan den som rinnande vatten) men jag som sagt spyr på orden.

Så mot dagens upptatering?
Nej förresten det räcker med att berätta att solstrålen själv, Mika Almgren har gått och blivigt frisk. Vilket var hemskt uppskattat!
Var det bara på våran skola som det serverades sjömansbiff?
Det måste ha varit det mest smaklösa och totalt meningslösa käk jag stoppat i mig.
Idag är det en irriterar dag, jag har gått och små gnällt på allt, varit sjukt och då menar jag sjukt less på allt sen jag kom hem. Sen måste jag bara förtydliga att torsdagar är den absolut tråkigaste dagen under hela veckan. Jag har ingen "måste" träning (basket) och det finns heller inte ett enda program som är bra på tv.
Alternativen för resten utav min hatade torsadg blir att,
* Se en film
* Läsa min bok
* Eller gå en promenad.

Med en omtumlande förvirrande hjärna lämnar jag nu er. På åter seende.


utv

den som dricker ensam har bara sig själv att fylla

Detta var kloka ord som jag ljust läste. Kom in på morderna ordspråk osv. Hittade en massa oviktig fakta. Dö kul ju! kan lägga upp några sen.

eastbay

Ska väl börja med att gratulera min far på farsdagen.

Alltså min gårdag var traomatiskt tråkig, satt hemma i mjukis och läste min deckare. Det kanske låter som att jag har dyslexi (alltså att jag inte kan läsa) för jag har skrivit om deckaren i kanske 8 inlägg. Nå väl jag kan ju då passa på att boken har 600 sidor varav 300 är totalt ointressanta och man lider sig igenom dessa. Men alla uppmanade mig att defintitivt inte sluta läsa, för att boken skulle få en vändning och då skulle boken bli legendarisk. Boken vid namn: Män som hatar kvinnor kan jag nu inte släppa. Har läst sen jag kom hem kl 2.

Nu hjotas det från kötet att det är mat, så ska väl slänga i mig krubb och sen förtsätta leta upp en konstnär som jag ska skriva om, Jippi. Jag älskar ju indianmamman (våran bildlärare) Som ger oss den inprincip omöjliga uppgiften att måla av en konstnärs tavla. Jag lider av tanken och jag får svettningar.

Box återstår på dagens schema. Något som är efterlängtat. Kan passa på att ladda upp musiken till världens skönaste reklam som går på tv just nu. Här har ni den,Mr. Sandma- The Chordettes




Adios!

55-1

Sov ut i morsen, det var en helt underbar känsla att vakna utvilad, har inte gjort de poå hur länge som helst.
Sitter och lyssnar på Paolo Nutini . Han  är så fruktanvärt bra att de är svårt att sätta ord. Det låter helt töntigt att säga så men de rä verkligen så. Han är grym.
Sen om Axel (mot förmodan) läser min blogg så ska jag bara berätta att jag har prövat göra en varmmacka med köttfärs och ost. Och det var himmelskt gott! Pröva!
Kladdkakan blev riktigt mustig  igår och man blev proppmätt. Filmen vi såg, Funny games var sjukt konstig men ändå på ett skrämande sätt, den kom för nära inpå.  Alltså det kändes som så verkligt och ändå inte, konstigt men hela filmen var rätt konstig. Sen satt vi och bara surrade rätt länge.

Ska  gå och fixa lite nu, innan den 3 timmars långa mördarträningen!

Ajöken!

the killers

Fredag, helt underbart! Nog för att jag måste plugga i stort sett hela helgen men vad gör man inte för att få lärarna nöjda.
Satt på matten idag mer Marre och Mona och vi grinade inprincip efter att få en stor mustig kladdkaka med grädde.
Detta ska givetvis fixas ikväll, en hembakt kladdkaka med smält choklad och grädde! YE
Var hos Ingvar idag, skolans syokonsulent. Blev inte ett dugg klockare av att sitta och prata med honom.
Det enda han inprincip gjorde var att, surra om merit poäng. Och det vet ju alla vad de är?
Inte då jag, och jag frågade men fattade inte så efter att han försökt berätta 2 ggr så inmproviserade jag,
- JAAA nu förstår jag, som man i stort sätt alltid gör för att man ska slippa verka helt dum i huvet efter att man frågat 3tusen ggr. Sen drog han skämt hela tiden, som man var tvungen att låsas skratta till och för att lätta upp den katastrof sluggiga stämningen.
- Sitt du, jag går och hämtar papprerna, du är ung spara på krafterna. Nåt i den stilen löd hans så kallade skämt. Jag skulle inte vilja kalla det skämt men för han var det humor på hög nivå.
Så jag får väl förstätta sitta som ett frågetecken när alla pappren om olika gymnasieval dycker upp i brevlådan.


Nu ska jag skriva ut fakta om titanic och läsa min deckare.

Trevlig helg

ihop

Henning,Maddelen och Benjamin ska ha dicso i ormbergsskolans gympasal. Dom går i Mathildas klass och går i 2:an.
- Är det Henning, den Henning? frågar jag Mathilda.
 Hon vill inte att pappa ska veta att hon är ihop med han.
Hon svarar inte med ord utan hon tar till med våld, nyper mig i underarmen. Ont nå så förbannat gjorde de, men jag antar att jag fökänade de.
- Svea? Hur är det med Albin då? Svea och Albin på dagis är ihop och brukar pussas i hallen på morgonen när dom kommer till dagis.
- Ehm... han har gjort slut.
- Satte han en lapp på hyllan då eller? frågar en aning nyfiken jag.
- Nä han började pussa Smilla bara och så skickade han ett sms.

Så sjukt självsäker hon var när hon sa det. Helt otroligt, ni skulle sett. Men snacka om att en 4åring snappar upp saker från sina äldre syskon. Sms. Haha


hamburgegrabb


Stört kul dag idag på skolan. Innebandy och jag och Mona pluggade so, men ist för att läsa texten högt till varandra så rappade vi texten, typ som en battle. Stört kul och man lärde sig garanterat mkt bättre. Prova!


Kom just hem från skolan, ska slita upp skolböckerna och börja plugga nu innan träningen.
Sen den hära satans utmaningen man har fått som skickas runt bland alla bloggar.
Måste man göra den?
Det kändes sjukt jobbigt, inte att berätta 7 saker om sig själv utan just det att skicka vidare den till andra.

Alla har säkert vaknat mitt i natten, kollat vad klockan är och upptäckt ett sms?
Det gör jag alltid, jag tror att jag läser smset och skickar iväg helt sjut osammanhängande grejer till personen som skickat. Samma sak blir det om någon ringer.
Man svarar men den ljuva mans röst man har på morgonen (eller som allmänt nyvaken) Jag blir alltid lika förvånad när personen som ringer inte blir rädd för min hemska morgon stämma, jag tycker att den är på tok för grov. Haha
En viss person som hade nattvakat till president valet (som Obama vann, vilket ingen kan ha undgått) fick vara vittne till dennna ljuva morgon stämma.

Jag låsas vara extremt klyftig nu och lägger snyggt in ett ordspråk som jag inte har en blekaste aning om vad det vill berätta, men det passade så fint till mitt morgon tema. Right?

Morgon stund har guld i mun!

gud sade,

Jajemen ny vecka och den känns precis lika tung som alla andra veckor. Innebandyn på gympan räddade min dag, vi slapp alltså konditionsbanan.
Stil kortet finns att hämta ut idag, gissa vad samtalsämnet som surrades runt i alla koridorer på skolan var?
Jo med, vem, när, hur, och vad man skulle träna ikväll. Haha alla har kommit fram till något utom jag, jag sitter hära med en telefon i ena handen och funderar vem jag ska fråga men det funkar inte att skicka sms eller ringa. Telefonen är störd och kanske att de forfarande är nätfel?
Ja hur som helst ju ska jag gå och plugga sen that´s 70 show!

Yes, ajja ta de lung ute i halkan mina vänner.

so what

Är det nu efter en toppen helg som denna har varit jag ska sitta och nogrannt  sammanfatta min helg?
Ne det känner jag verkligen inte för och har inte tid heller.
Så jag kan säga att fredagen tillbringades på cityrehab, kalas kul!
Sjukt efterlängtat att få hänga med alla brudes och ta igen allt vi missat.
Sov kanske 4 timmar den natten, upp  7 på lördag och fara till kronan på domar/ledarutb. Det var klart underskattat för jag hade då riktigt roligt. Maskerad hos Anja på kvällen, vi var väl 15, st. Trevligt. Stars träning imorse och nu ska strax till mormor och käka. Smarrigt och kändes ändå ganska mysigt.
Jag har mkt plugg göra nu men tar med det till mormor och tjillar dära.

Nä nu ska jag städa upp min knarkarkvart. Vanligt vid är det ett mysigt litet rum men nu utan att överdriva är hela min garderob på golvet. En enda jävla röra.
Sen vill jag ha en ny säng. Det är visseligen mkt jag vill med just en säng är jag i stort behöv av, min är hård som sten och jag får ont i ryggen. Hoppas mamma och pappa ser och verkligen går och känner och inser hur förjävlig den är.

Tack för mig, ett stört hängigt inlägg men har inte tid. Kommer nog en och annan bild  under veckan så kika!

RSS 2.0