23.56

Pappa sa,
- Emma varför är du så arg hela tiden?
Om jag då visste, jag vet faktisk inte stubinen har brunnit upp jag försöker ladda nya krafter men vet inte om det går lika bra som jag skulle vilja.
Sen sa han att du kan ju blogga av dig all din ilska. Jag önskar att jag kunde men att hänga ut en del personer öppet på en blogg känns ju aningen kränkande och jag skulle själv inte vilja bli uthängd i en plublik blogg.
Ett perfekt tillfälle att lägga till ett fanstastiskt ordspråk som har eltats i huvudet sen man föddes;
Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Nämnde jag att jag spenderat dagen med att plugga?
Jo det gjorde jag nog men kan inte undgå att säga det igen, 4 timmars plugg! Galet bra.
Sen har jag sålt alla lotter. Imorron ska jag plugga lite till på morgonen, sen träna och senare på kvällen blir det mys med brudarna.
Om man då hade nåt att ha på sig, men min budget är slut för länge sen. Men vad är det som har kostat så hiskligt mkt pengar?
Jag har ju inte köppt ngt. Från och med nu ska jag spara alla kvitton och verkligen tänka på vad jag köper.
Med det som sista rad lämnar jag er för idag och vi ses nog imorron.
Ha en god natts sömn nu allihopa det rä ni värda (jag också)

jämmer och elände

Vaknade helt utvildad kring 11 snåret, gick en lång promenad. Ansiktet hade verkligen skiftat färg när jag komin. Rött var de, det drog kall vind som fan från vattnet när jag gick om mitt ansikte var jävla rött och kallt.
Sen gjorde jag käk, kokade pasta, hakade grönsaker och gjorde kyckling sallad. Efter lunchen bosatte jag mit i stort sett i soffan och har knappt rört en fena där ifrån heller. Det jag har gjort i soffan är jag galet nöjd över. Jag har pluggat. I flera timmar, och jag har lärt mig jag har varit koncentrerad hela tiden. Helt fantastiskt. Funderar på att läsa biologin en gågn till och so:n. Sen ska jag och sälja lotter.

Sen då, orkar typ inte hänga inne hela kvällen själv hemma. Hoppas det finns någon som ids göra mig sällskap.

Är det någon av er som brukar kolla that 70`s show?
Ni som inte har sett det ni borde skämmas.
Serien är slår allt med hästlängder och det är hysteriskt roligt. Och det bästa är att det rä dubbelavsnitt varje dag så man hinner alltid se båda.
 Nu har jag missat ett avsnitt bäst jag springer till tven så jag får bästa soffplatsen för att se avsnitt 2 av dagenss dos utav that 70´s show!


Hejdå!

you are not sorry

Jajemen, jag laddar. Till en tung morgondag, listan är lång och jag kan göra den kort för er.
Plugga, träna och sälja några förbannade lotter till stars som inte en knotte vill köpa.
Alltså det slog mig idag att en deckar novell inte kan vara enkel att skriva, jag läste nämligen igenom papprer som våran lärare hade gett oss på tips så att det skulle bli enklare att skriva. Vet inte om ideerna sprutade och jag kände mig inte så kreativ efteråt men för andra kanske det funkar. Jag blev nämligen bara stressad, nervös och kände kort och gott blää.
Sen engelska projek, jag valde frivilligt att skriva om titanic.
Varför frågar jag mig själv fortfarande men det kan ju finnas rätt mkt att skriva om så det kan funka.
Biologiprovet är ju helt galet mkt press måste börja plugga snarast för våran lärare uttryckte sig väldigt noga( nogranare än nånsin och jag vill lova han är extremt otydlig) att vi som låg på vg gränsen nu gällde de.
Jämmer och elände!

Jag är hur trött som helst nu.
Ska krypa ner och få en god natts sömn. Kvällens dilemma är nog;
Är riskakor onyttigt?


don´t let those bastards reel you in

Jag står och rensar garderoben och då ringer Fredrik björnsson,
- Heej Emma du får ta träningen idag,
- Jaha ... okej!
Så om 50 min står jag och bossar över mitt lag! Hehe
Jag har seriöst aldrig känt mig torrare i mitt ansikte än jag gör just idag. Jag har smort, smort och åter smort in mig med alla fantastiska creamer jag äger, men nej de är som att huden bestämt sig för att vara torr idag.
Sen är jag pank, hur bra känns de på en skala. Visseligen är jag alltid pank men nu känns de som på riktigt, jag kommer inte att få ett öre på ett bra tag. När pappa såg mitt konto,
- Jag hade fan inte kunnat sova på nätterna om jag visste tat mitt konto innehöll..... 0 kr!
Han har rätt , jag ska spara. Wish me luck!

Gården hänget under nattkvisten var helt okej, en film kan här och nu få stämpeln som världens sämst film. NÅGONSIN!
Minns däremot inte vad den hette, men ni överlever. Besatt var den andra filmen som skärmde skiten ur mig och stort sett alla andra som satt och kollade  också. Demoner handlade den om, alltså bara ordet skrämmer mig. Det är onda andar som tar över ens kropp, sjukt och äckligt. Hojja får rysningar... i tårna.
Ja alltid när jag blir rädd får jag fruktansvärt ont nästan kramp i tårna. Helt galet men sant. När jag ser en fågel drar jag ihop tårna is korna knyter nävarna och är svin rädd.
Tappade tråden lite nu men sen hängde vi bara , snackade och så, männsikorna som var där( ganska uppenbart att det var männsikor, vad annars djur eller?)
ni var  toppen !
Gick upp 12 idag, gjorde käk och satte mig framför tven och stickade farm till 3.
Gjorde matte och sen ränsade garderoben, nu ser jag att tiden rinner iväg. Vi hörs imorron.
Har fått order om att sköta upptareringen bättre. Lovar inget men ska försöka.

Adios amigos!

inlägdgurka

Vaknade ordinarie tid kl 11 men nu när vi ställt tillbaka klcokan blev det ju 10. Det kändes extremt mycket hurtigare att gå upp 10 än 11. Hur som helst cyklade med Frida till pontusbadet och simmade 60 längder, kändes fruktansvärt mkt i armarna, men galet skönt efteråt.
Vi solade en kvart och bastade i timmar. Sjukt nice. Nu är jag helt utmattad, kännde för att gå och läsa min deckare och invänta farmor och farfar som kommer med palt. Sjukt gott, kommer lägga sig som bomull kringa magen.

Ska dra ett häng med stinis ikväll, får se hur det slutar!
Slängde ihop inlägget på 5 min, där av det fruktansvärda resultatet.
Nåväl hoppas ni står ut, lägger upp ett inlägg sen igen.  Ha det kalas så länge!

åt samma håll


klart som korvspad

God morgon allihopa!
Jag fick en chock när jag gick upp satte mig i köket och funderade varför alla satt och åt frukost klockan var ju halv 11?
Men icke klockan var halv 10. Är det nu man får sova en timme länge ? Ist lyfter jag hatten och är evigt tacksam för en extra timme.
Gårdagen blev stört hängig, vi hade planer men allt sket sig. Nåväl man överlever hade ju haft toppen kul dagen innan och på dagen igår.
Fredagskvällen for Frida på kalas, jag orkade inte vänta ensam hemma tills hon kom hem så jag drog till john. Vi gjorde svin äckliga chokladbollar och milkshake. Sen satt vi nere i hans lya kollade tv och hade as kul. Ronda anledde hem så vi gick ner till mig hämtade mina sovgrejer och sen gick vi till John för att se en film, alla slocknade i soffan och sängen så vi beslöt oss för att sova över hos Jonh ist.
Vi luffsade hem svin trötta kring 12 på lördagsmorgonen, jag tog en löprunda. Inget att hurra över med alltid något. Sen gick vi på bio, jag FRida och Mathilda. Vi kikade High School Musical 3. Jag och Frida var helt och svävade bland molnen, kunde inte slita blicken från världens snyggaste sjungande kille! Gaaahh.


Nä nu ska jag fundera ut vad jag ska hinna med idag, funderar på att slinga håret. Kanse gör det också. Ajja nu börjar jag bara svamla iväg allt och jag vet att jag skriver sjukt onödiga tråkiga grejer. Men hoppas ni står ut , laddar på ett legendariskt inlägg ;)

Ha en underbar söndag, njut för fulla muggar.

i dina ögon

Att gå på lov och ha en lista med massa saker som ska bockas av under detta fantastiska lov är däremot mindre kul.
Det borde finnas en extremt övertydligt lag om att det är sjukt olagligt att eleverna ska plugga under lov och helger.
Ni lärare som gett oss plugg under lovet borde skämas. Ingen vill sitta och abreta på fritiden.
Jag är upprörd.
Nu sitter jag och dricker blåbärssoppa lyssnar på ljuvlig musik och funderare över kvällsplanerna.
Är sugen på mys, ljus, filtar,kuddar tilltugg( nyttigt), en ruggit bra film och fantastiskt sällskap.
Nån som känenr sig manad?

Jag måste säga att det var ren lycka att komma hem och se att äntligen kylskåpet var fullt av massa gosaker. Inget slibbigt eller så bara mat, god nyttig mat är toppen.
Allså facebook måste nog vara en extremt lustig sida, jag är inloggad i stort sett varje dag, en stor andledning är nog att man får sisådär 6 st mejl varje dag om att nån vill bli vän osv. Men sjävlaset sidan är galet komplicerad och jag tycks aldrig greppa den.
Egentligen har jag inte mer att tilllägga än att lovet känns tipptopp och att jag nu ska ta tag och göra helt ovesentligena grejer.

Undra om det verkligen inte är träning idag? Kanske ska slänga iväg ett sms till Sven iaf.

Hoppas att det går bra för Visby tjejerna! Puss


biff

Himmel, jag är ju fan bra på att upptatera.... not. Känner mig faktisk deppig, är inne i en fet svaka. Men det blir jag alltid på hösten, det blir mörkt kallt och skolan är förjävligt.
Nåväl slutade vid två idag och så for jag med Frida och sprang, inte en super insatts men alltid ngt. Det var skönt och behagligt att bara lulla runt i spåret,. Satt länge och samtalade med min pappa under middagen.Känns kalas för vi har varit övänner ett tag vilket känns trist, men detta var kanske vändpunkten.

Har länge velat ha ett gymkort och nu är det äntligen på gång. Sitter och anmäler mig nu, det är nåt super erbjudande för alla inom Lira. Yeee
Får det nog som en förtidig julklapp.
På tal om julklappar, jag har gjort min lista och kommit på massvis. Jag längtar till julen. Det är så mysigt. Nä nu ska jag hoppa nej i soffan sätta på en film och ta tidigt kväll.
Ännu ett topp inlägg från min sida. Hehe

Snipp snapp snut så sprang tjuven ut. Min egna version av det klassiska sagoslutet. Sjukt töntigt I know men galet kul när det plötsligt slant ut ur min mun under spanska provet. Haha

Sweet dreams!

kisssss

På något sjukt sätt är jag bara helt matt, i huvudet och i kroppen. Orkar som egentligen inte göra någonting. Kanske håller på att bli sjuk.
Har iaf hunnit städa,äta, gjort engelska och börjat läsa på min underbara deckare.
Ska gå och läsa lite till och plugga so och spanska.
Heja mig!
Under lovet kommer ni alla läsare få en jäkla massa att läsa, då blir det upptatering efter upptaterning. Jag bara förvarnar! Hehe

mackor

Ska åka starx till bussen. Ska till umeå och spela match med damerna. Men innan jag drar vill jga bara skriva några rader till Frida,
Frida det kommer ordna sig. Det gör det alltid. Saker som känns jobbiga nu kommer inte kännas lika jobbiga om ett tag. Bryt ihop, det är mänskligt sen är det bara köra på igen. Ut på banan. Tengil, du fixar de, du fixar allt!



( stört hängig bild men)

ögongodis

Känner mig trött,sliten och jävligt hängig.
Enligt alla i min familj måste jag skärpa mig, komma i tid till skolan,göra läxor och plugga med framfröhållning och vara trevlig. Ja, jag håller med dom helt, men det är inte helt enkelt när man har grejer i huvudet som snurrar. Och jag vill lova er, det snurrar i min skalle tankar om allt mellan himmel och jord hela tiden.
Får väl börja försöka hitta en efektiv studieteknik som funkar ülitmat för mig.

En annan grej, jag är arg. Så jävla arg. Men jag vet inte riktigt över vad. Det gör mig och min omgivning framförallt familjen galen.
Jag beter mig helt stört skumt. Är inte samma gamla glada Emma som för bara ett tag sen.
Ska verkligen antstänga mig och försöka hitta ett eftektivtsätt att bli av med ilskan som bara vill ut hela tiden.
Nog med jobbiga grejer.
Imorron ska jag med elevrådet till kulturenshus på kurs hela dagen. Kommer säkert bli kalas kul, Hajdar är ju med!

Allstå varför sittar jag vid datorn nu?
Jag har ju så sjukt mkycket grejer som jag ska hinna innan träningen. Bäst att börja nu då.
Ajöken!


blablalala

Oj, känns rätt ens smula skumt att skriva ett inlägg.
Var länge sen. Ska jag sumera mina tråkiga dagar nu?
Nej jag skippar det. Eller förresten min måndag var helt galet rolig, vaknade på strålande humör och for till skolan.
Alla dära hade tydligen också en helt fantastisk dag.
For hem till john, fikade mackor och pluggade. Sen slog vi på en film , höll allvarligt på att skita ner mig, sjukt läskig.
Vi låg 3 stycken i john säng i panik och var skräckslagna.
Hur som helst, tills slut var jag ju tvungen att bege mig hem och ta tag i plugget.
 Fysiken kallade.
Jag blev till ett psyk. Det gick inte att lära sig ett jävla skit.
Jag ville inte lära mig heller, det är helt inprincip omöjligt att lära sig något man inte är intresserad av.
Jag är inte i behov av att veta varför jag står på jorden, det bara funkar och är så.
Nå väl pluggade till halv tolv och då satt ALLT!

Dagen idag började helt fantastiskt den med. Gick upp tog en prompe,duschade käkade och lullade iväg till skolan.
Allt var frid och fröjd tills jag såg att lunchen var tomte gröt.
Gröt är liksom ingen mat, det är frukost man äter på julafton.
Låt det vara så. Tradition på julafton servera fan inte det till lunch!

Slumrade omvart annat på so:n idag, klockan var över 3 och vi hade inte haft nån rast eller sovmorgon.
 Hur länge tänkte dom plåga oss?
Jag blev less som tusan. Skyndade mig hem slängde i mig käk och for på ledarutbildning till konfirmation.
Känns rätt jäkla nice att ha ett sådan sommar jobb, inte ett dugg ansträngande och riktigt roligt.
Det var över förväntan.

Nu ska jag gå och packa ner träningsgrejer och skriva "kom ihåg lappar" till mig själv imorron.

  • Ta med alla mappar till skolan+ deckarboken
  • Ta med träningsgrejer och pengar till mellis

Sen var det nog inget mer.
God natt på er.


lättare sagt än gjort

Vaknade utvilad i morse, sömn gör underverk, verkligen!
Matchen mot Antnäs idag, gick svin bra!
Känns galet bra att det lossnade för mig och att allt gick kalas bra!
Nu är de braa  ladda om, käk och sen träning.
Frågan är ju, hur kan man lägga en träning en lördagskväll 18-20?
Ajja bara att bita ihop antra jag. Kvälls planerna är enormt små.
Blir nog ett galet tröttsamt och segt häng i soffan.



Lägger upp ett inlägg senare.  Adjö

adjååås

Statistiken är ju katastrolfal, bara 40 läsare. Ska försöka höja nivån hära så de lockar och faller fler i smaken. Smaken är som baken!
Nä nu har jag verkligen inte tid med detta, tvätta bort smiket, borsta gaddarna och av med kläderna.
Mars pannkaka till säng !

Nu Emma!

dina ord ekar runt i mitt tomma huvud

Min dag är inte ens värd att nämna. Galet jobbig och tröttsam, luft som sakta läker ut ur en ballong skulle jag kort kunna beskriva min dagstillvaro!
Fyfan, ska ut i regnet nu och sälja bröd, sen lägga alla julkortspengar till klassen u ett kuvert.
 Regnet gör mig ännu mer förbannad. 
Satan i gatan vad less jag är ska banne mig basta sen de är ett som är säkert!

Adjö



Förgyllde den totalt katasrofala tillvaraon!


just let me hold you


talk


faktafrossa

Fika,fika och åter fika. Det är de vi gör under dagrna, jag och Anja. Vi skippar frullen hemma åter köttbulle mackor på praoen med varmchoklad. Vi fickar en gång till innan lunch. efter lunch hinner vi med en eller två fikor ( vad fan heter fika i plural? ni får stå ut med fikor, rätt eller inte)
Vi åkte bil till porsön i morse, sen när vi slutade orkade vi inte gå hem så vi tog bussen. Skönt. Har just ätit nu och ska bränna en cd, är rätt sugen på att lyssna på något nytt nu inte samma gammla låtar (mest Winnerbäck)
Vet inte riktigt vda jag ska skriva, är alldeles tung i huvet så ska antigenn följa Hajdars tips att spela vrål hög musik tills de går över eller ta en nap. Den metoden med lugnet passar mig nog bättre. 

Ha en fin kväll min vänner! Ledsen över det totalt meningslösa och tråkiga inlägget. Smäller ihop ett efter träningen (eventuellt)

samma gård som lisa

Efter praoen idag kände jag att Mikas cykel bör levereras tillbaka till ägaren. Sagt och gjort!
Oså jag trampade, oså jag kämpade. Cykeln var nog inte nysmörjd med olja på länge och var inte i de nyaste skicket.
 
På tillbaka vägen gick jag, när spelningslistan var slut orkade jag inte göra en ny så jag började tänka.
Ämnet blev psykiska begränsningar.
Började mest fundera om jag själv hade någon/några.
Och givetvis har jag de,eller rättare sagt massvis.
Kan nämna en, när de är helt mörkt på natten och jag ska gå till badrummet. 
Jag vet inte om badrummsdörren är öppen eller stängd. För att jag ska känna mig någolunda trygg så går jag sakta mot dörren med armen utsträckt och hårt stängda ögon.
Jag blundar för att jag känner mig galet iaktagen och är sjukt rädd för att jag ska mötas av en man som står och flinar mot mig eller att denna man rent av kidnappar mig. 
Jag öppnar inte ögonen förrän jag sitter på toan, då kan jag slappna av. Faran är så över.
Fatta så sjukt mkycket serier och filmer jag har sett och skrämt upp mig själv med.
Är inte detta en psykisk begränsning?


kladdkaka

Trodde inlägget publicerades igår men icke. Rätt stört att de inte finns någonting att göra under helgerna. Okej man är några stycken men  man gör aldrig nånting, och man kan heller aldrig typ vara hemma hos någon. Sjutk hängigt.
Nu känner jag inte alls för att blogga. Så ska nog dra min kos mot köket stoppa i mig något och sen rulla vidare till hallen.

Ha sen fin söndag!

bajs

Älskar våra jämnaveckor när vi slutar 13.10. Helt fantasktiskt!
Jag for in till stan, väntade på att jag skulle på kalas hos farmor och farfar. Grattis!
Gick i min ensamhet, kollade på det jag ville och hade det ganska trevligt. Hittade lite smått och gott.
Efter käket hos farmor går jag till busshållplatesn, ringer Sven frågar vilken färg vi ska vara och han säger att jag får bestämma. Jag väljer rött. Dum som jag är bytte jag aldrig om hos farmor för att jag resonerade som så att sätter jag på mig vitt är vi rött när jga kommer fram och tvärt om. Sen ser jag att min buss är så pass långt bort att jag skulle kunna hinna byta om, jag agerar. Går tragiskt nog till smedjans toalett och sätter på min det röda stället. När jag är klar ställer jag mig i rulltrappan och då ringer Anja,
- Emma vi ska vara vita. Jaha då var det bara att åka upp igen. låsa in sig på toan och byta om. Och när jag står dära så ropar dom,
- Nu är klockan 7 och vi stänger för idag, vi på smejan önskar en fortsatt trevlig kväll. Nåt i den stilen.
Jag får panik! Där står jag och byter om och dom stänger. Snabbt som aldrig förr byter jag om och springer ut. Väntade på bussen. Jag anländer till hallen en aning sen till samligen men matchen gick skapligt bra!

Ska sluta bli extremt bitter över ett misstag på matcherna, ska bita ihop och köra på. För min och lagets skull. Sry för igår!

Legendarisk kväll med John igår, galet nice snack och det var kalas med andra ord.
Nu anländer Martina snart så ska skynda mig nu.

Trevlig kväll!


simply the best





Världens härligaste tjej! Önskar att jag kunde beskriva men hon är bara way over the top!

ghaaa

Mona som alltid säger,
- Ska nog lägga ner bloggen. Har under denna vecka publicerat mer inlägg än hon någonsin gjort. Jag blir lycklig av att kolla runt på bloggar och ser att det händer/ sker funderingar i deras liv!
Way to go!
Sjukt töntigt uttrycka men jag känner mig inte så fruktansvärt cool så det får duga.

Jag tappade allt humör när jag kom på att jag glömt idrotts kläderna och fick dessutom besked om att det var utegympa på fotbollsplanen. Det kan inte annat än bli tråkigt.
Alltid en massa skumma tråkiga lekar. Tänkte först skippa idrotten för jag hade verkligen inte ork att hämta kläderna, trots att jag bor knappt 100 meter från skolan (man ser huset )
Men något fick mig att ångra mig,så jag for hem halv irriterad och hämtade kläderna. Vilket visar sig vara världens klipp!
Idrotten var roligare än nånsin. Killarna mot tjejerna i fotboll.
Det går inte att beskriva hur kul det var när Deger halkar omkring med sina ben på grusplanen desperat efter att få bollen.
Eller när jag rövdunkade Kåz vid ett inlägg. Eller när alla skriker och klagar på att David Öhman är för bra för att stå i mål och att dom måste byta målvakt.
Vi vann, och killarna fick sjunga "bäbä vita lamm" med dans för osss (tjejer)
Det är obeskrivligt kul att komma varje morgon till skolan och bemötas av en sån töntig klass! (alla är inräckande, och det töntiga sättet är i sjukt positiv benämning!)

När jag liksom alla andra på skolan är på väg hem står det en målarställning( en man hissar upp och ner) ute vid cyklarna . Givetvis får nån för sig att sätta en cykeln på målarställningen och köra upp den i luften.
Jonas som nu var den som ställde till detta,hoppade ner från ställningen när den var kanske 10 meter i luften (dock inte högt men nog högt för att inte nå cykeln)
Lajne som äger cykeln kommer ut och alla börjar garva, det gör han inte.
Cykeln i luften och en stege alldeles bredvid blir han galen och går in och hämtar alla lärare.
 Jag ropar att det finns en stegen men ingen reagerar. Tillslut klättrar Jonatan på John upp till ställningen och hissar ner ställningen.
Jag säger återigen att det finns en stege men ingen lyssnar. Sen när cykeln är nere och allt är löst kläcker någon ur sig,
- Fan vad onödigt, det fanns ju en stege.
Men hallå? har jag inte typ sagt det 3000 gånger! 
Haha

Av denna återstående dag finns det bara tid för plugg och en eventuell promenad.

RSS 2.0