Walk Idiot Walk

         

           

           





Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med de !

pessimist?

Äntligen, Luleåkalaset. Årets höjdpunkt. Heja Luleå. De är ju fantastiskt bra gjort utav våran komun att lyckas en gång varje år få hit några artister och massa människor.
Skärpning, de kan säkert fixas fler gånger men nu ska  man (jag iaf) var nöjd och glad hela helgen över de fantastiska efterlängtade kalaset!


parkhäng

Mika ringer.
- Emma, de är en ekorre i mitt hus, den klättrar på gardinstången!
Jag ville så gärna skratta, men Mika var ju rädd som jag vet inte vad. Hon svor och hade sig. Hon kläckte bland annat ur sig. Jag kommer hata ekorrar förevigt.
Situationen var hyfsat (utan överdrift ) kaos. Det ringer på hem telefonen. Det var mammas farmor. Människan kan då aldrig sluta surra. Äntligen avslutades samtalet med mammas farmor om vattnande blommor och om ringen jag fick i konfirmations present.
- Mika?
Hon hade lagt på, monkan hade kommit hem och visat "djurväns" takterna. Hon hade minsan fått ut ekorren från huset.   Heja monkan!

Vi knatar in till stan. Varmt som de var (med solsken dock, de hade sprukit upp från förmiddagen) . Ja nu tappade jag tråden. Tillbaka till sak. Vi beslutade oss för att slå oss ner på en parkbänk och njuta utav vädret helt enkelt. Berdvid mig sitter en man och ett barn. Under parkbänks "hänget" kommer de fram att mannen är pappa till pojken och pojken visar sig vara handikappad.
- Vem fan är de som sjunger om en glass? nåt i den stilen kläcker Mika ur sig. Det var givetvis den handikappade pojken som gjorde de. Situationen kändes en aning svår hanterad och vi skämdes.
Vi började diskutera om sår, om att de egentligen är sjukt att vi sitter och klagar på våra små myggbett som kliar medans de finns människor som har de svårare.
- Ja typ handikappade! säger Mika då. Situationen var mer svårhanterat än sist. Bänken gungade för att vi skrattade utan att släppa ut de (ni fattar? ) Pojken och pappan hade äntligen ätit upp glassen och gick.

Ett nytt sällskap tillträder den halv tomma bänken. Tre små flickor. Pappan går iväg och undertiden passar en utav flickorna på att kolla på min väska.
- Vad har du i väskan?
- Ehm , nyklar och pengar, svarade jag tveksamt och ogillade att hon stoppade ner handen i väskan och grävde runt. Mika skrattade vilket jag också gjorde men dock  obekväm med hennes hand i väskan.
- Du har en mobil också sa hon.
Nu var de nog, jag plockade upp hennes hand och stängde väskan som hon tog friheten att öppna. Pappan döck upp och dom gav sig av .

förköp?

Ja upptateringen igår kväll fann jag helt enkelt inte ork till. Gick och la min när jag kom hem kring tolv.
Vaknade vid tio för att ringa Mika (vilket jag också gjorde) Vi vet inte riktigt vad vi ska göra eller vill göra, för ute är de varmt så man kan fara och bada men sammtidigt är de inte heller sol. Ni förstår vårat bekymmer. Hur som helst ska jag nu gå och få i mig nå krubb och sen grabba luren och slå en signal till Mika för att få reda på dagens aktivitet ;)
Till råga på allt så jag är fett förklyd och varje gång jag ska svälja så anatränger jag mig till de yttersta för att inte kvävas (inte för att de är stora mängder saliv eller så, men för att luft röret har svullnat upp)
Blir nog mest trorligt ingen träning för mig ikväll heller. Får ta mig en lång promenad och köra med ett gummiband, träna upp mitt gäddis på armarna.

Och som ni säkert märk har jag en viss tendens att över driva saker. Hittar inget exempel just nu . Men ja ni fattar principen. Btw, hörde att blondinbella som skriver så underbart bra (noot) bloggar har blivigt utsatt för sexuella övergrepp. Årets jävla tumult om de nu. Haha
Inte för att jag nu tycker de var rätt åt henne eller så, inte alls på de viset. Men att de blir årets grej för att de just var hon är ju bara för mkt.

Ha en underbar dag ute i de varma men dock inte soliga vädret!

gosemos

Ska nu äntligten göra ngt,
Ska gå coh duscha nu( de var inte de som var stora grejen,lugn hygien har jag ) haha
Sen ska jag käka och vara med Kim. Har inte vart med han på år och dar. Kul att han är hemma igen .
Upptaterar yttligare en gång senare ikväll =)
puss på kinden

when i´m lost,

Drog till stugan utan att förvarna.  Skönt var de då iaf, vädret var på topp, alla var glada och de var bara allmät skönt. Men dock långtråkigt. Jag läste ut en bok med 300 sidor, jag är nöjd!
Tänkte på en grej i dag när vi satt ute och fikade erbjöd sig farfar att snyta min lillasyster. Han tog upp näsduken ur fikan. Jag ville bara skrika ÄCKLIGT!  Men jag höll mig. Alltså de måste ju vara de äckligaste som finns. Att stoppa ner en snorig duk i fickan. Och andras snor i fikan. De är nog måsga äldre människor annat än min farfar som har en näsduk men de är dock lika äckligt.
Ska väl ta och gå ut nu eller något liknande. Upptaterar senare igen =)

Hasta la vista baby

jag flyr rädslan genom att stoppa huvudet i sanden

Klockan är tio i tre, jag har ännu inte hunnit hitta på något.
Visseligen har jag tränat, tömt tvättmaskinen och diskmaskinen men inte hitta på något som jag sa att jag skulle göra.
Jag ska nog höra med John vad han pysslar med en regnig dag som denna.
Man kan ju för17 inte gå utanför dörren  utan att bli dygsur. De är så förbannat trist när de regnar.
Fick nåt ryck nu och kollade på en massa tavlor  på internet vill hitta på nåt tufft i mitt rum, piffa upp de helt enkelt.
Kanske väntar tills hösten kommer då kanske man får mer insperation eller nåt.
Haha nu ska jag sluta låta så förbannat vuxen.
Hur som helst den 12/8 åker vi (familjen) till Bulgarien. Ska bli ruggit skönt. Nu kom pappa hem med ett sånt hära träningsgummiband, ska gå och  pröva de. Haha
Ciao!



   

just to breath you in

Här skall de bli nytt och fräscht, ny design. Mona fixar. hehe

Kanske måste man ha en sån tråkig dag att man nästan spyr efter att man varit borta i en vecka och haft hur kul som helst?
hur som helst de har jag då haft. Höll på börja klättra på väggarna av de dåliga vädret 9och brist på energi att hitta på något. Efter middagen tog mamma och jag en lång powerwalk runt sjön. Skönt med frist fräch luft.
Mamma toppade igenom mitt hår. Rätt skönt att bli av med dom halv risiga topparna och få bli borstad. Haha låter skumt men de är riktigt skönt.
Så nu sitter jag i sängen med datorn i knät, inpackning i håret  och väntar på att sex and the city ska börja. Typ en timme kvar men. Ska gå och skölja ut hårinpackningen nu och ladda med energi till orka hitta på något imorron=)

för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Hej, nu är jag hemma igen efter en fantastisk vecka i Göteborg.
Tjejer ni är bäst.
Det blir alltid så vemodigt för mig att packa upp. Det känns lite som att tvätta bort alla minnen, att minnena fastnar i vattent som sen flyter ut. Delvis kanske de är så men inte helt.
Nu blir de till att sitta hemma och rulla tummarna tills de händer något i underbara Luleå.
Ska försöka gå ut och gå nu, känner för luft efter den äckliga tåg resan.
Tågresa, finns de något värre?
Det är varmt, finns ingen luft, allt luktar skit, de är trångt, så fort du ställer dig upp mår du illa, de går inte att sova, de låter förjävligt. De var bara kortfattat.

Kommer bättre inlägg senare när skriv orken kommer.  puss




Cause either way
I'll break your heart someday
And leaving you's the last thing on my mind
so when i go baby kiss me slow
so i don't forget to make my way back home
when it's cold

hejhej, hur lyckad vart inte jag i tidningen?

Hurtiga jag började tvätta kläder redan i tisdags och började packa kläder i torsdags.
De vill säga att jag har suttit och kollat på mina resväskor i över 2 dygn. Inte bra!
Jag har ändrat om ordningen i väskorna, stoppat i grejer och tagit ut.
Nu ska mamma kolla igenom den en sista gång. Hon är så orolig att jag glömt något eller så.
Om de nu känns bättre för henne att släppa iväg mig till Göteborg och hon har fått kolla igenom mina väskor så fine.

Räknar ner minuterna nu! 1½ tmme kvar tills Lira bk flickor 93 står på tågstationen och är så nervösa att de inte finns. Fnittrar åt ingenting, fnittrar de dära förväntansfulla fnittrer.
Jag är så förbannat redo!

Efter som att jag planerat att packa i tid hade jag ju hur mkt tid som helst idag. Dö tid, de västa som finns,tiden står stilla och man är så rastlös.
Iaf jag betämde mig för att fara ut och springa. Sagt och gjort. Kommer hem och lägger mig och solar ett tag.
Amandas kompis kommer in rullandes på gården. Jag hälsar coh hon hälsar tillbaka.
 Dörren står öppen, jag ligger kvar i solstolen och observerar henne. Ist för att gå in så ställer hon sig, vid den öppna dörren och plingar på.
Jag ligger fortfarande kvar och tänker vad gör människan, gå in för fan, Amanda är ju hemma och ni hade ju redan pratats vid om att vara med varanndra.
 Igen kommer däremot och öppnar den öppna dörren (ni fattar? välkommnar gästen vid dörren kanske man säger) hur som helst eftyer som att ingen öppnar dörren. 
Så plingar hon en gång till.
 Jag vart helt paff, skratter gled ut ur mig. haha


Ska gå. Ha en underbar vecka.
Wish me good luck ;)

 

le, le av lycka

Jag behöver solsken, håller på att blekna bort. Behöver ny energi. Snälla kom med lite solstrålar!





                                                            

du skär som laser

Jag hade tänkt ladda batterierna inför gothia gemaom att lägga mig in tid och gå upp runt 9. Att lägga sig i tid funkade ju defintivt inte. Men mitt löfte om att gå upp i tid höll jag däremot. Satt vid frukorst bordet önskade att jag skulle få höra fågelkvitter och ha stålande sol i fönstret när jag satt och åt yoghurt. Men icke, ist blev de att gå ut hämta tidningen och äta yoghurten i tystnad och i en alldeles grå värld.

Gick och försökte piffa till morgonfrillan som var på tok för ful. Nån timme senare bar de av till banken för att fixa en massa. Självklart blev de en tur på stan och min "måste ha lista" utökades hela tiden. Mamma gick i konkurs. Men värst mkt blev de ändå inte, snoddar, klämmor och en underbar lotion förstås.

Hemma vart de rester till lunch och sen ville alla barn (inklusive de största barnet, syftade inte på steffe denna gång, utan på mamma) till hägnan.
Och jag hade inte mkt att sätta emot. De var bara att följa med. Jag skämdes innombords och hoppades till mig Gud att ingen skulle vara dära och känna igen mig. Asså de var nog ändå värst när man skulle betala hundra kroner för att gå in på stället,jag led för min mors skull.
 Att behöva betala för att gå in på ett ställe som hägnan är ju fan skandal. Vad betalar man för liksom,för att få se ett natur stängsel runt en häst hage,för att människorna dära ska springa omkring i deras gammla ruttna kläder som dom själva valt?
 Ajja tillbaka till ämnet.
Hon som skulle ta emot pengarna hade den snorigaste näsan jag någonsin hört. Äckligt som fan var de. Det kröp innom mig, jag ville bara skrika åt henne, 
-SNYT DIG FÖRHELVETE!
 
En stund senare kände vi regn mot handen. En snabb kommentar gled ut ur min mun.
- Det är inte regn de är hon vid inträdet som nös bara.
Ett högt lyckligt skratt kom från mamma. Jag hade lyckats. Lyckats med en simpel snabb komentar som egentligen i mitt huvud var ett konstaterande. Varje gång vi såg tjejen i dom hemska kläderna och den förbannat snoriga näsan sprang vi motsatts i panik för bakterier.
Sagovandringen väntade. Vilket drama.
Asså jag och Amanda stod ju bara och flinade åt dom. Hemskt vad risigt de var. Så fruktansväst dåligt. 

Blandade känslor under "sagovandringen"
Bilden talar väl för sig själv, eller ?


.
 


stockholmskyssar

  • städa rummet
  • tvätta kläder
  • köpa nya skor
  • hårsnoddar,klämmor
  • deo
  • (värmeshorts)
  • fixa naglarna
  • raka benen
  • hårinpackning

De är bara lite utav grejerna jag måste göra innan Gothia. Är galet nervös. Det ska bli hur kul som helst.
Men jag får inte låta bilderna i huvet ta över de är så jävla lätt att man blir besviken.
Kanske är bäst att börja beta av listan redan nu. 

ciao =)



18.54

jag skäms

hurtig promenad

Här för någon dag sen satt vi och myste på udden. Några gick på toa osv. Jag och Mika låg kvar och kollade på killen som satt lite längre upp på stranden. Efter ett tag kom vi fram till att de var Höök killen.
Ni vet han som spelar Wille i Livet enligt Rosa?


                                  

jag kommer aldrig nånsin vara perfekt

Jag hade kollat the grudge 2 med Filip. Han for hem efter filmen och jag låste dörren. Ensamheten och paniken i kroppen tog över. Jag styrde mina ben mot badrummet för att tvätta ansiktet och borsta tänderna.
Jag hällde vatten över ansiktet då jag hastigt ryckte  bort händerna från ansiktet jag hörde ljud. Ljud från vinden.

Det vad hon! Hon vara hära i mitt badrum för att dränka mig i badkaret dra bort allt mitt hår från huvudet. Jag jagade upp mig själv i tanken. Tills slut lät blicken svepa runt i badrummet. Hon var inte hära.
Jag kunde slappna av ett tag och de kändes som om rädslan försvann. Jo tjena, jag var lugn ett tag tills jag var tvungen att länma badrummet och gå mot mitt rum. Vägen till mitt rum var lång och främmande på nåt sätt.
Stängde dörren till rummet och bytte om, efter att jag hade tagit av mig tröjan tittade jag runt i rummet och sa för mig själv,

-Här kan jag inte sova.
Så jag valde att gå till mammas och pappas stora säng.Jag kröp ner och slog på musik för att glömma bort filmen iaf lite. Men musiken var skrämande och jag stod inte ut av att lyssna på de.
Slog av den och släkte lampan. Jag la mig till rätta. Fönstrer vad ju givetvis öppet bakom mörkläggningsgardinerna.
Men tanken på att stoppa ner fötterna över sängkanten skrämde skiten ur mig, så jag låg kvar och somnade tills slut efter att jag hört och inbillat mig en massa skumma ljud.
Jag somnade av utmattning.


Skräckfilm är något aom är ett avslutat kapitel för mig. Fyfan

persika

Match imorron känner vi taggen?

Verkligen inte!  De dunkande huvet tar över allt och som pricken över i:et kommer snorande näsan.


du grävde din egen grav

Igår kväll fick man oväntat besök, eller helt oväntat var de inte. Hade planerat att vara med Ida och Jonna med däremot visste jag inte att dom bara poff så där skulle stå utanför dörren. Men dom hade ringt och haft sig men min telefon dampade så fick aldrig några sms. Så idag när jag och Jonna var på stanidag plöstligt började de att låta och ha sig hej vilt i väskan.
"jag vill ändå ha en myrslok" dånade högt och länge, smsen druttade in en efter en från morgondagen. Jippi tänkte jag tills de att hela stan hörde att alla min sms kom.
Fyndade lite smått och gott, en ny bikini,shorta och t-shirt.

Konfrimations presenterna  var tipp topp,smycken och penagr allid väl behövt. Men pengarena skulle andvändas med måtta och till något minnsesvärt. En billet till luleåkalaset, är de något minnesvärt?
Nja knappast om du frågar min mamma eller så, de blir nog att kolla på en klocka eller något likande.
Måste dock börja redan imorron att fundera ut något finuligt så att jag kan samla på mig en slant till fickpengar till gothia. Har som först typ igår insett att vi ska till gothia, igår kände jag taggen. Helt på rikt! haha

Ikväll har jag äntligen (måste jag få säga) vara med Stina. Gullet du har varit efterlängtad. Mötte Stina i stan hon hittade inte till Lulsundet (hon borde skämmas) drog till ida och sen mötte vi Pänt,Anna,Ida och Jonna på Willys.
Drog sen till Hälsans Hus och spelde kubb,kanon kul. Nog för att vi aldrig fick ner kubbarna (pinnarna eller vad man nu säger)

RSS 2.0