:)

          image27

I think I'm moving but I go nowhere

kännde mig svint grym idag på matten när jag gjorde en antecking på ire´s lilla (då menar jag lilla) telefon.
-hur gör man de där emma?
så överlägsen var jag ! jag fick visa han hur man gjorde en anteckning på hans telefon. annars är de alltid han som får förklara alla matte grejer och tal till mig men idag fick  jag berätta nåt till han som han inte viste!:D

oja jag är nöjd!

hjärta

var hur trött som helst igår och ville inget annat än att sova bort allt depp som jag skrev i förra inlägget,men när jag väl lagt mig ner så börjar jag tänka på hiskligt mkt. på allt och ingenting. somnade kanke vid 12 då jag hade legat i nästan 1,5 timmen och bara tänkt.inget av de jag tänkte gjorde mig nå klockare allt blev lite tjorvigt bara.
såg ut som en lejonhona  imorse så de blev slickad frilla med mjukisbyxor skönt!

under lunchen bar en massa ut mig i snön och lämnade mig dära hela jag såg ut som en dränkt fisk. kan man dränka en fisk?;O hehe
nä nu ska jag ta och måla naglarna, lagomt divigt sagt sådär ;)

ciao =)




                                                         image26


tomt och eländigt

depp,depp,depp,depp,depp
vet inte varför men känner depp ut i finger topparna rakt upp i knoppen.
nog om depp idag slutade vi 12 och drog till stan.mikoo fick bli min släp hund drog henne överallt för jag ville hitta en tunika, akut köpte en på vila som var sådär med skön typ än snygg ;p sen rullade väl vi vidare till ponuts solade ett tag och de var ett jävla gnäll dära må jag då säga tanterna hade ingen ro i kroppen att vänta tills vi var klara de var nästan så att dom stog och bankade på dörren.hehe
slickad frilla nu efter duschen ruggigt skönt ska nog sova om ett tag så all depp flyger ut ur min kropp.
kanske ska dra med mamma till ikea på söndag nytt till mitt krypin vore inte helt fel. vill ha en rund säng men ha ganska snabbt insett att den fasen inte rymms i mitt lilla söta rum, då föreslog jag att pappa kunde riva väggen till bastun och bygga ut mitt rum och bygga en nu bastu men de stretade han emot ganska bestämt på en gång. hehe kanske förstår han ;)



                                                                 image25

H2O allergisk?

vaknade kring 10 imorse med lite halsont och snorig precis som igår,mamma gav mig order igår att stanna hemma så att jag blir frisk! träning ikväll vilket blir ett måste för mig men känns tugnt,
sov hos min farmor ocg farfra i helgen  när vi satt och åt middag fick man höra alla historier från när man var lite. som att man aldrig har hört dom förrr ;) men jag gillar dom massvis dom är så söta så!

farfar ska gå en promenad i slask vädret en något orolig farmor,
-men lennart ska du verkligen gå ut i de här vädret?
-ja! svarade en bestämd farfar.han drog på sig luvan på jackan och skulle precis gå ut då de verkligen rinner ner vatten från ansiktet.han hade vatten kvar i luvan så när han tog på sig den så ran allt ner i ansiktet.haha ja de var faktiskt lite kul ;p
vad ska jag göra med dom 300 kronerna som jag har? har köphets vill inte spara vill hitta något:)

ska gå och göra lite te med honung nu :)

I shine so bright when you're around

kroppen skriker nej! inte träning idag, hoppar över den idag orkar verkligen inte är grymt sliten i kroppen efter alla 5 matcherna i helgen som har gått sämst.där har jag tillbringat en hel helg på att spela 5 matcher och hänga i en svettig hall i sunderbyn. helgen som kommer ser likadan ut fast då är de region med 4 träningar huvva!

gick och la mig vid halv nio igår somnade utan att tänka. oså skönt de var, vaknade pigg i knopppen i morse med kroppen skrek av ömhet.ska nog gå och sätta igång bastun nu sen ikväll ska jag gå upp till miko och kolla in hennens nya fräsiga telefon :) hihi

ljusrosa lakan

kort inläggg idag, ska försöka, men de är så mkt tankar som snurrar, fingrarna knapprar på tangenterna utan att huvet behöver anstränga sig alla tankar sprutar ut till fingrarna, alla dessa oväsentliga tankar som snurrar i mitt huvud vill ut, vill bilda ord och meningar.trött av alla tankar som snurrar i huvet och blockerar allt annat . jag skulle vilja dra ut allt ur mitt huvud och kolla hår långt snöret som bilnder ihop alla tankarna skulle bli.


kanske är jag för gammal för att säga de här? men jag tror att de bor ett spöke under min säng.jag kan nämligen inte sträcka ut mina fötter utanför täcket på natten för då kommer han elr om de är en hon, hona elr hane  spelar ingen roll spöket kommer att dra ner mig under sängen. kanske är de bekvämt att sova dära men vill heller inte pröva bli ner dragen av ett spöke dit.får väl fortsätta ha fötterna innanför täcket och ligga lite halv spänd i kroppen innan jag ska sova. tills vidare får mitt rums spöke heta  bara spöket.

upppiggande :)

                       image24
                    

                     hjärta :)

beklarar för alla dessa stavfel osv

allt är sig likt,ingen förälder som vet vilka dagar man har sovmorgon elr inte! pappa har kommit in två dagar i rad nu klockan 7 och ropat,
-upp och hoppa emma! ett väldigt stönande och lesst svar av mig,
-MEN JAG BÖRJAR JU 9!
-jaså förlåt då ringer jag vid halv 9 och kollar så att du är uppe då, hörde bara de som ett dovt mummel hade nämligen redan somnat om.
favvo idag vilket innebär att alla lärare har något emot att alla elever sitter där dom sitter längst ner i hörnen på klassrummen,allt var lugnt och skönt i sal 9 tills lena wallerström kom instormades och började klaga på allt.jag var förste utsatta,
-emma vad har du gjort i dag då? du verkar bara sitta där och skratta du!
-jag har fan läst en bok idag  och här var de hur lugnt som hellst (tills du kom) slank de ut lite försiktigt ur min mun,men de hörde hon inte .hon borde verkligen tänka på att le lite mer den dära sur tanten!
efter lunch samlades alla som vanligt nere i hörnet i sal 9 sen kommer parvis inrusandes och skriker på alla som ska ha matte att byta sal,han predrikade i säkert 10 minuter om att byta sal lena eriksson kommer också in i i parvis predrikan och håller fullkomligt med han ingen av oss hann säga ett ord innan dom hann börja pladdra på igen om alla regler kring favvo osv. trött i öronen blev man garanterat!
ville dö på stört när mona kom fram och berättade  att vi hade möte med fotbollen på kansliet idag  om nån kaffe metod! vad fan är de ?
huvva de lär bli plågsamt och intressant att höra om kaffe metoden.

ska börja lägga mig i tid på kvällarna och äta massor med frukt:)

adjö :)

15 bast ;)

                 image21



              tokigt söt byxmyndig tjej helt singel , SE UPP !:D
              grattis hjärtat :)

älska gratis sms!:)

inte nån större lust att skriva men vad fan har noll annat för mig ,hur som helst jullovet har mest bestått av träningar och åter träningar, på kvälls kvisten har man väl lyckats klämma in något kul med nån:) de var våran dator som var cp och inte telefonen som jag trodde ,nu jävla ska jag lägga in mys musik så de kommer dåna om de!:)
idag smäller de ska beställa nya skor med en massa sist vi skulle göra de så sket sig allt,men nu blir de vita jordan skor med rosa på,känns lite kul att ha nåt unikt ,  fy vad töntig jag är unikt som att rosa är unikt, elr jo fan kanske lite  huvva vad jag svammlar :) rosa blir de pungt slut. match samling om en timme typ  ska gå dit snart och skjuta hade jag tänkt ,imorron hoppas jag verkligen att gladan träningarna brakar igång  känns som att de var hur länge sen som hellst.

ses pusss på kinden :)

                                                                   

gott nytt år:)

fullt upp med annat ,har inget intressant att skriva :)
en annan gång!:)

RSS 2.0